Vodafone Smart Prime 6 schimbare touch.

Vodafone Smart Prime 6 schimbare touch.

Inlocuim doar sticla ,touchscreenul ,digitizerul la Vodafone smart prime 6.

 • Procesul de laminare consta in lipirea sticlei de display in vid , ce garanteaza o lucrare similara producatorului si care confera mai multa siguranta display-ului. Pentru acest proces se foloseste dublu adeziv de tip OCA utilizanduse aparatura speciala . Rata de reusita este de 98% .

  OCA :

  Service-ul nostru detine toata aparatura necesara inlocuiri sticlei.

  In prima faza trebuie indepartata sticla sparta de pe display , dupa indepartarea sticlei va trebui curatat adezivul vechi de pe ecranul telefonului.

  Dupa terminarea primei faze va trebui sa punem dublu-adeziv OCA pe sticla. Pentru aceasta operatiune este nevoie de un aparat special pentru laminat .

  In acest video este prezentata procedura de lipire a adezivului pe sticla. Adezivul trebuie pozitionat corect iar sticla sa fie curata.

  Dupa ce am pus OCA pe sticla va trebui sa revenim la display . Il punem pe pozitie pe rama telefonului si curatam bine display-ul . Nu trebuie sa aiba nici o urma pe el , orice impuritate va crea bule si va trebui luat tot procesul de la inceput.

  Dupa curatarea display-ului se indeparteaza de pe sticla folia protectoare a adezivului si se aseaza corect pe pozitie.

  Pentru prevenirea bulelor trebuie evitata apasarea sticlei pe display . Dupa ce am asezat sticla se inlatura ansamblul de pe rama si se introduce in masina de laminare care lucreaza in vid.

  Pretul inlocuiri sticlei la Vodafone Smart Prime 6 este de : 180 lei ( piesa + manopera inclusa )

  Display complet : 280 lei ( piesa + montaj inclus)

  Durata lucrari este de 3-4 ore in cazul in care veniti pana in ora 13:00 , daca este trecut de aceasta ora timpul de asteptare se mareste la 24 ore .

  Pentru detalii suplimentare sau pentru alte modele de telefoane sparte puteti sa apelati la numarul de telefon : 0722789836 de Luni-Vineri intre orele 11:00-19:00.

  Ne puteti gasi si la magazinul nostru din Sos. Oltenitei nr.58 sector 4 Bucuresti . In incinta supermarket ISSA.

 • Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *