Service GSM OPPO .Reparatii hardware si software OPPO.

Service GSM OPPO .Reparatii hardware si software OPPO.

OPPO este o companie chinezească de tehnologie care se concentrează pe producția de telefoane mobile, camere foto și alte produse electronice. Compania a fost fondată în 2001 și a devenit unul dintre cei mai mari producători de telefoane mobile din China și un jucător important pe piața mondială.

OPPO se concentrează pe producția de telefoane mobile cu design atractiv și caracteristici premium, cum ar fi camere foto de înaltă calitate, afișaje cu rezoluție mare și caracteristici de performanță puternice. Compania a lansat o serie de modele populare, cum ar fi seria Find, seria RENO, seria A si N-series.

OPPO a investit substantial în cercetarea și dezvoltarea tehnologiei camerelor foto, lansând modele cu camere foto cu funcții avansate,

 

iuliangsm1@gmail.com

Telefoanele OPPO sunt echipate cu sistem de operare propriu ColorOS, care este bazat pe Android, un sistem de operare dezvoltat de Google. ColorOS este o interfață utilizator personalizată care adaugă caracteristici și funcții suplimentare peste Android pentru a oferi o experiență utilizator optimizată și personalizată.

ColorOS oferă caracteristici precum:

   

   • Personalizarea temelor, care permite utilizatorilor să schimbe culorile și aspectul telefonului

   • Suport pentru mai multe ferestre, permițând utilizatorilor să ruleze mai multe aplicații simultan

   • Caracteristici avansate de securitate, cum ar fi recunoașterea facială și amprentei digitale

   • Optimizare de performanță, cum ar fi gestionarea energiei și optimizarea memoriei

  OPPO a început să lanseze versiuni mai recente de ColorOS care se bazeaza pe Android 11, 12 si 13.

  Este important sa retii ca fiecare versiune poate avea caracteristici si functionalitati diferite si pot fi actualizate periodic.

   

  iuliangsm1@gmail.com

  Unele dintre caracteristicile bateriilor utilizate în telefoanele OPPO sunt:

    

    • Capacitatea bateriei: OPPO utilizează baterii cu capacități diferite în funcție de modelul telefonului. Unele modele pot avea o capacitate de baterie de până la 4500 mAh, care oferă o durată de viață a bateriei mai lungă.

    • Suport pentru încărcare rapidă: OPPO oferă suport pentru încărcarea rapidă a bateriei, care permite utilizatorilor să își încarce rapid bateria telefonului. Unele modele au tehnologii de încărcare rapidă proprii, cum ar fi SuperVOOC și Flash Charge.

    • Suport pentru încărcare rapidă: OPPO oferă suport pentru încărcarea rapidă a bateriei, care permite utilizatorilor să își încarce rapid bateria telefonului. Unele modele au tehnologii de încărcare rapidă proprii, cum ar fi SuperVOOC și Flash Charge, care pot încărca bateria la un nivel de până la 50% în doar 15 minute.

    • Suport pentru încărcarea wireless: OPPO oferă, de asemenea, suport pentru încărcarea wireless, care permite utilizatorilor să își încarce telefonul prin simpla plasare a acestuia pe o placă de încărcare wireless.

    • Suport pentru încărcarea reversibilă: Unele modele OPPO au, de asemenea, suport pentru încărcarea reversibilă, care permite utilizatorilor să folosească telefonul lor ca un power bank pentru a încărca alte dispozitive.

    • Opțiunea de economisire a energiei: OPPO oferă, de asemenea, opțiuni de economisire a energiei pentru a ajuta la prelungirea durata de viață a bateriei.

    • Monitorizarea bateriei: OPPO oferă, de asemenea, instrumente pentru monitorizarea utilizării bateriei, care permite utilizatorilor să vadă cum anumite aplicații sau setări afectează durata de viață a bateriei și să ia măsuri pentru a o optimiza.

    • Este important sa retii ca caracteristicile si tehnologiile de încărcare variaza in functie de modelul telefonului OPPO. Este recomandat sa verifici informatii oficiale de la producator pentru detalii specifice despre sistemul de incarcare al bateriei in cazul telefonului tau OPPO.

    • Compania noastra comercializeaza piese si accesorii pentru toate modelele de telefoane OPPO.

    • Asiguram service si montaj la ecrane, module de incarcare, carcase,baterii,si alte accesorii.

    • De asemeanea efectuam si resoftari/ update de soft / anulare cont gogole/resetare telefon.

   Lasă un răspuns

   Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *