Touchscreen , Digitizer , Touch Vonino Magnet M10 XC-PG1010-131-A1

google.com, pub-6729448093341964, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Comercializam piese si efectuam si montajul lor pentru Tabletele Vonino ( inclusiv cele distribuite de ministerul invatamantului pentru programul Scoala Online).

De asemenea efectuam si reparatii pe placa de baza la tabletele Vonino .Exemple cu defecte ce pot fi remediate in service-ul nostru sunt : Inlocuire mufa de incarcare micro usb si tip C.

Inlocuire display , inlocuire touchscreen , inlocuire baterie, inlocuire butoane de volum si pornire, inlocuire difuzor , inlocuire microfon, inlocuire cititor sim defect,rescriere soft , resoftare.

Ne adresam in principal clientilor / utilizatorilor acestor gadgeturi, astfel incat preturile noastre inclus piesa si manopera.Pentru touchscreenul de Vonino Magnet M10 service-ul nostru percepe un tarif de 160 lei ( include piesa si montajul)

Pretul transportului ( in cazul in care trimiteti tableta in sevice-ul nostru prin firme de curierat nu este inclus).

Service-urile GSM care doresc sa achizitioneze piese engross pentru tabletele Vonino ( Touchscreen Vonino Magnet M10 XC-PG1010-131-A1) accesati www.G5M.ro

Alt model de tableta de la Vonino care a fost distribuit in scoli de ministerul invatamantului pentru programul Scoala Online este Vonino Magnet G30 si Magnet G50 .CLICK AICI DACA AVETI NEVOIE DE TOUCHSCREEN PENTRU ACEST MODEL.

digitizer vonino magnet m10
5 5 votes
Article Rating

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
cele mai noi
cele mai vechi Cel mai votat
Inline Feedbacks
View all comments
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare
0
Email
Shopping cart