Reparatii Apple iPhone ( 6,6s,6 Plus,6s Plus,7,7 Plus, 8, 8+ , X,XR, XS) Bucuresti

Reparatii Apple iPhone ( 6,6s,6 Plus,6s Plus,7,7 Plus, 8, 8+ , X,XR, XS) Bucuresti

Reparatii sticla,geam ,display, ecran, afisaj, Lcd iPhone 6.

Reparatii geam spart la display ,ecran,afisaj,Lcd iPhone 6s.

Reparatii display,ecran,afisaj,Lcd iPhone 6plus.

Display ,ecran,afisaj,lcd iPhone 6s Plus.

Display, ecran,afisaj,lcd iPhone 7.

Display , ecran,afisaj,lcd iPhone 7 Plus.

Display,ecran,afisaj, Lcd iPhone 8.

Display, ecran ,afisaj, Lcd iPhone 8 Plus.

Display ,ecran,afisaj,Lcd iPhone X.

Inlocuim ecranul,displayul ,afisajul la iPhone 6, 6s,6 plus,6s plus,7, 7 plus,8,8 plus ,X, 10,XS,XR la toata gama de telefoane apple iPhone .

Daca doriti sa cumparati un display de iphone 5, iphone 5s, iphone 5c, iphone 6, iphone 6s, iphone 7, iphone 7plus, iphone 6s plus,iphone 6 plus, iphone 8, iphone 8 plus, iphone X,iphone 10, iphone xr,iphone xs accesati link-ul :

https://www.gsmuniversal.ro/catalogsearch/result/?q=display+iphone

sau dati click aici

Efectuam si serviciul de montaj al pieselor.

Daca doriti sa si montati displayul la noi in service aceasta operatiune se efectueaza de obicei in 30 de minute.

Pentru a intra in contact cu un tehnician apelati nr.0722789836 intre orele de program sau dati click aici pentru a fi redirectionat pe pagina de contact a magazinului.

Inlocuim casca,difuzorul,microfonul,speaker-ul,camera frontala,camera principala, integratul audio, integratul de touchscreen,mufa de incarcare ,bateria / acumulatorul la iPhone 6,6s, 6Plus, 6s Plus,7, 7 Plus,8,8Plus,X, Xr,Xs.

Decodarea / deblocarea codului de retea la iphone 5,5s,6,6s,6 plus, 6s plus, 7, 7+,8,8 plus ,x,xr,xs se poate efectua oficial pe site-ul nostru

www.Decodari-Telefoane.ro

Atentie ! Decodarea de retea nu este acelasi lucru cu decodarea contului de iCloud.

Daca nu stiti parola si contul de iCloud nu apelati la acest serviciu.

La fel este si cu parola de deblocare ecran.Aceasta poate fi anulata prin rescrierea softului( conectarea telefonului la iTunes in DFU mode ) Reactivarea telefonului se efectueaza dupa introducerea contului si parolei de iCloud.

Decodarea oficiala se efectueaza dupa ce operatorul de servicii / reteaua vanzatoare a telefonului confirma ca abonamentul a fost platit sau este platit la zi / telefonul nu a fost declarat furat la companiile de asigurari.Un telefon in Blacklist de obicei nu este eligibil pentru a putea fi decodat si in cazul in care este pretul este mult mai mare.

Recomandarea noastra este sa nu cumparati telefoane iPhone de la persoane straine( este posibil ca telefonul sa fie furat,gasit sau in cele mai multe cazuri sa fie codate pe retele din afara tarii si sa nu puteti utiliza telefonul)

Daca insa oferta vanzatoarului este foarte atragatoare si doriti sa cumparati un telefon iPhone la mana a doua, efectati obligatoriu o resetare a telefonului dupa care sa va intoduceti propriul cont de iCloud ,telefonul avand cartela dvs. in el.Asa verificati telefonul daca are cont de iCloud ascuns / sau daca este codat pe o retea pe care dvs. nu o folositi.In cazul in care nu aveti cont de iCloud creati un cont nou pe care sa il retineti (notati).Atentie trebuie sa aveti acces la o retea WIFI sau internet pe cartela pentru a activa orice telefon Apple iPhone.

Sub nici o forma nu cumparati un telefon iPhone la care vanzatorul nu cunoaste contul sau parola de iCloud.

Sper ca nu v-am plictisit cu aceste detalii ,dar vazand numarul mare de clienti (neinformati /naivi) care se prezinta cu telefoane iPhone codate la service ma simt obligat sa o fac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *