Inlocuire display Xiaomi Redmi Note 3 Pro .

Inlocuire display Xiaomi Redmi Note 3 Pro .

Inlocuire display Xiaomi Redmi Note 3 Pro.

Nu este foarte greu sa ne dam seama daca un display este spart sau este pur si simplu defect. Aprinderea telefonului si functionarea acestuia fara ca display-ul sa se aprinda poate sa fie o problema . In momentul in care este spart acesta de cele mai multe ori are dungi sau se vede spartura exacta cand pornim telefonul. In acel moment stim ca trebuie inlocuit LCD-ul telefonului nostru.

Bineinteles preturile difera de la model la model , spre exemplu pentru acest model Xiaomi Redmi Note 3 (PRO) pretul inlocuiri LCD-ului este de 240 lei.

Inlocuirea se face foarte simplu , in primul rand trebuie dat jos capacul de pe spatele telefonului , dar cu mare grija sa nu rupem panglica de la amprenta . Dupa aceasta operatiune o sa aveti telefonul desfacut exact ca in poza de mai jos .
Dupa desfacerea capacului spate trebuie sa inlaturam placa de baza si difuzorul din partea de jos a telefonului. Acestea sunt prinse in mai multe suruburi.
Dupa inlaturarea placii de baza si a difuzorului  va trebui sa incalzim display-ul pentru a putea sa il dam jos de pe rama. El este lipit cu un adeziv care la caldura se inmoaie . Pentru a nu strica ceva si a da jos display-ul usor . Ridicam de o margine usor cu varful unei lame de cutter iar dupa acea cu o carte de joc dezlipim restul display-ului de pe rama. Dupa ce am dat jos display-ul va trebui sa curatam rama de adeziv pe margini cat si in partile de sus si jos .
ATENTIE ! Trebuie curatat bine pentru a nu plesni display-ul cand il pozitionam pe rama si il lipim.
In urmatoarele doua poze este ansamblul lcd nou care va trebui testat si montat pe telefon.

ATENTIE NU RUPETI SIGILIILE LCD-ULUI INAINTE SA IL PROBATI !!!

Posibil sa nu mearga si nu o sa il mai accepte la furnizor din cauza aceasta.
Punem display-ul pe rama fara a pune adeziv sau banda dublu adeziva pentru al testa . Pornim telefonul si testam in intregime tot touchscreen-ul si ne uitam pe fundal alb pentru a vedea daca display-ul are pete. Daca totul este ok acesta se poate monta pe telefon .
Inlocuim si la alte modele de Xiaomi  displayul,mufa de incarcare,acumulator,carcasa etc…
Durata lucrari este de 3-4 ore in cazul in care veniti pana in ora 13:00 , daca este trecut de aceasta ora timpul de asteptare se mareste la 24 ore . 
Pentru detalii suplimentare sau pentru alte modele de telefoane defecte puteti sa apelati la numarul de telefon : 0722.789.836 de Luni-Vineri intre orele 11:00-19:00. 
Ne puteti gasi si la magazinul nostru din Sos. Oltenitei nr.58 sector 4 Bucuresti .
In incinta supermarket ISSA. 
2 thoughts on “Inlocuire display Xiaomi Redmi Note 3 Pro .”
 1. Gabriel
  Gabriel

  Buna ziua! Am un xiaomi redmi note 3 pro al carui dislplay e spart si rama lovita. Displayul si toch-ul au ramă subtire împreună?….sau rama subtire este o prelungire a suportului de toch + display.
  Telefonul functionează perfect,doar disply-ul de deasupra e spart si rama subtire aurie este lovită.Cât ar costa inlocuirea displayul-ui si a armei pe culoarea auriu ?
  Vă multumesc !

  • iulian
   iulian

   salut. Intra pe www. GsmUniversal.ro si vezi cat costa displayul de xiaomi note 3 pro . Manopera este 50 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *