Display , ecran , lcd Samsung Galaxy S7 edge,S8,S8 plus,S9,S9 plus,Note 8

Display , ecran , lcd Samsung Galaxy S7 edge,S8,S8 plus,S9,S9 plus,Note 8

Display , ecran , afisaj , lcd Samsung Galaxy S7 edge,S8,S8 plus,S9,S9 plus,Note 8 ,N950F ieftin

Display , ecran , afisaj , lcd Samsung Galaxy Note 8 ,N950F ieftin

Dupa cum stiti display-urile de Samsung Galaxy Note 8 ca si S7 edge,S8, S8 plus, S9,S9 plus sunt foarte scumpe daca doriti sa le achizitionati de noi.

De aceia ,multe persoane opteaza sa nu mai repare telefonul sau eventual sa achizitioneze  un display Second hand.Aceste display-uri nu pot fi contrafacute ,singura operatiune care se poate efectua la acest display este inlocuirea sticlei de protectie ecran si a ramei. Operatiunea  de inlocuire a sticlei la Samsung S7 edge,S8,S8 plus, S9 ,S9 Plus si respectiv Note 8 este de asemenea delicata necesitand aparatura speciala si tehnicieni cu experienta pentru aceasta operatiune.(masina de inghetat pana la -180 grade celsius, masina de creat vacuum si masina de creat presiune cu Plus).Firma noastra comercializeaza display-uri de Samsung Galaxy S7 edge,S8,S8 plus,S9,S9 plus,Note 8,Note 9 reconditionate in conditii similare cu cele ale producatorului.De asemenea daca daca detineti un telefon marca Samsung si este unul din modelele mentionate mai sus putem inlocui sticla daca acest display este perfect functional ( nu are pete negre,linii sau touchscreenul este perfect functional).

Oferta noastra pentru display-ul de Samsung Galaxy Note 8 Second o puteti vizualiza AICI.

Oferta noastra pentru display-ul de Samsung Galaxy S8 Second o puteti vizualiza AICI

Oferta nostra pentru display-ul de Samsung Galaxy S7 edge Second o puteti vizualiza AICI

Oferta noastra pentru display-ul de Samsung Galaxy S9 Second o puteti vizualiza AICI

Daca aveti alt model de telefon sau alta marca puteti consulta site-ul nostru de comenzi online www.GsmUniversal.ro sau sa sunati la nr.0722789836 in timpul orelor de program.

Firma noastra are contracte cu cei mai mari furnizori de piese din Romania de aceia va putem oferi in timp real stocuri cu piese care sunt livrabile in aceiasi zi daca sunteti din Bucuresti sau in maxim 24 de ore prin firmele de curierat rapid daca sunteti din alta localitate.

De asemenea putem oferi consultanta de  specialitate  si montaj pentru toate piesele comercializate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *