Decodari telefoane metode uzuale

Decodari telefoane metode uzuale

SALUT.
In acest articol o sa va descriu cateva metode de decodare a telefoanelor Samsung in general Smartphone-uri.
Am intrat in era smartphone-urilor, toti pustani vor sa se afiseze la scoala ,liceu sau facultate cu ultimul model de smartphone.
Reprezinta un blazon sau statut social pentru ei.La fiecare 6luni le ramane “mic” smartphone-ul .
Oare stiu sa-l si foloseasca la intreaga capacitate !@#$% majoritate il folosesc doar pentru Candy crush sau Facebook dar nu asta este important.
Incepem prin a prezenta cateva metode de root-are (pentru a avea acces dezvoltator si a putea chiar sa facem ce vrem cu aparatul respectiv)
Vroot ,kingoroot sunt programe care suporta cam toate modelele de smartphone-uri.(pentru root )
Odin este un program prin care se poate face update sau downgrade de soft sau boot.Atentie cum il folositi posibil sa faceti telefonul inutilizabil.
In general sunt interfete specializate cu care se lucreaza in service-uri cum ar fi Z3x , Chimera ,Ns-Pro ,Furious etc…acestea au suport cu flashuri si eventual tutoriale.
In cazul unei erori de SW soft update si telefonul nu mai poate intra in Download mode trebuie desfacut si conectat pe placa de baza pentru a comunica direct cu procesorul (jtaG).

Decodarea in service-uri de telefoane se poate face pe cablu de date folosind o interfata dedicata aceasta putand decripta algoritmul si extrage codul de retea.

Alta metoda de decodare a telefoanelor  la care nu se poate genera codul este aceia de a face root la soft ,putand avea acces de dezvoltator.

Aceasta metoda este des folosita pentru a debloca telefoanele dar se rescrie kernel-ul si puteti avea neplaceri la garantie .
Primele modele de smartphone se pot decoda fara interfete speciale (cele cu data de fabricatie de pana in 2012) modelele noi

insa necesita interfete speciale chiar servere dedicate pentru asa  ceva.
Exemplu samsung galaxy s5, note4 ,Alpha, CORE PRIME ,G357,a3,a5,note3,ace4,s5mini decodarea se face pe seria de imei.Aceasta decodare  este factory unlock (permanenta si oficiala).

decoadare blackberry

Pentru a putea debloca un telefon pe seria de imei trebuie doar sa tastati *#06# .Dupa care apare un sir format din 15 cifre.

Pentru telefoanele Blackberry decodarea pe seria de imei mai necesita si  cunoasterea  tari si reteaua de provenienta a aparatului.ex:Orange romania.

Pentru decodarea telefoanelor Alcatel pe langa seria de imei mai trebuie si  PRD-ul aparatului care este scris pe eticheta din spate a telefonului.(tot tara si reteaua).

Pentru decodarea telefoanelor Nokia se aplica aceiasi regula trebuie sa stiti si reteaua de provenienta a aparatului.

Decodarea telefoanelor HTC blocate se face cu Smart card de obicei.

Decodare samsung galaxy s6 pe seria de imei pret 89 ron.

Decodare samsung galaxy s5 codat orange romania pe seria de imei cost 89 ron.

Decodare samsung galaxy s4 pe cablu pret 49 ron.

Decodare samsung galaxy s4 pe seria de imei pret 89 ron.

Pentru alte modele va rugam sa sunati la 0722789836 , 0765232380.

Va asteptam in magazinele noastre unde tehnicieni nostri vor remedia toate problemele telefonului dvs.

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/cdOXorLsQF4″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *