Specificatii tehnice Apple iPhone 14 Pro.Decodare retea / cod utilizator / cont iCloud.

Specificatii tehnice Apple iPhone 14 Pro.Decodare retea / cod utilizator / cont iCloud.

  Apple iPhone 14 Pro.Service & Decodare & Update software & anulare cont iCloud.

   Apple iPhone 14 Pro este un smartphone de ultimă generație cu specificații impresionante. Acesta are un design cu panou frontal și spate din sticlă Gorilla Glass și un cadru din aluminiu, cântărind 206 grame. Este rezistent la praf și apă, cu o clasificare IP68, ceea ce înseamnă că telefonul poate fi scufundat în apă până la o adâncime de 6 metri timp de 30 de minute. De asemenea, este compatibil cu Apple Pay pentru a plăti folosind telefonul în toate mall-urile și magazinele. iPhone 14 Pro are un ecran OLED Super Retina XDR de 6,1 inci, cu o rezoluție de 1179 x 2556 pixeli. Acesta este alimentat de un cip A16 Bionic cu CPU cu 6 nuclee (2 nuclee de performanță și 4 nuclee de eficiență), GPU cu 5 nuclee și Neural Engine cu 16 nuclee. În ceea ce privește camerele, iPhone 14 Pro are un sistem de camere Pro care include o cameră principală de 48MP (24 mm, diafragmă f/1.78, stabilizare optică a imaginii prin schimbarea senzorului de generație a doua, lentilă cu șapte elemente, 100% Focus Pixels), o cameră ultra-largă de 12MP (13 mm, diafragmă f/2.2 și unghi de vizualizare de 120°, lentilă cu șase elemente, 100% Focus Pixels) și o cameră telefoto de 12MP (77 mm, diafragmă f/2.8, stabilizare optică a imaginii, lentilă cu șase elemente). De asemenea, are un senzor LiDAR pentru scanarea adâncimii. În ceea ce privește prețul iPhone-ului 14 Pro, acesta începe de la $9994. Cu toate acestea, puteți obține credit atunci când faceți schimb de un smartphone eligibil din gama Apple.In Romania Orange si Vodafone accepta buyback.

   Daca ați achiziționat un Apple iPhone 14 Pro second hand sau ați primit / adus din afara tarii și doriți să folosiți telefonul pe o rețea din Romania , acesta trebuie decodat.Exista doua metode de a debloca un iPhone 14 pro.

1 Decodarea oficiala , cu acordul operatorului de rețea ,aceasta metoda este cea mai sigura și cea mai expensiva.

 

    1. GO FREE , este un cip care se introduce în slotul sim ( lipit de sim ).Acesta păcălește telefonul și vă lasă să îl folosiți în orice rețea.De obicei suporta și update de soft dar mai exista și rateuri,.

În cazul în care ați uitat codul de deblocare ecran la Apple iPhone 14 Pro acesta se poate resofta și șterge toate informațiile din aparat. Atenție ! prin resoftare se pierd toate datele! Telefonul nu mai poate fi activat decât daca știți contul și parola de iCloud.
Exista câteva servicii care pot scoate contul de iCloud dar acestea sunt contra cost și de obicei foarte scumpe.Nu vă recomandam să achiziționați un telefon Apple iPhone 14 pro sh daca nu știți istoricul aparatului.Dar daca aveți de gând să achiziționați un iPhone 14 pro atunci trebuie să îl resetați de fata cu vânzătorul și să vă introduceți contul dvs.

Apararele Apple iPhone 14 Pro care sunt fabricate pentru UȘA și nu au slot de SIM , acestea se pot decoda dar se folosesc dar cu abonament la orice operator din Romania ( Orange,Vodafone )
De asemenea aceasta deblocare este scumpa, facandu-se cu acordul operatorului care la vândut.

Pentru mai multe detalii puteți suna la numărul 0722789836 în timpul orelor de program și un tehnician vă raspunde întrebărilor dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *