Cum deblochez un telefon Samsung daca am uitat codul de deblocare ecran si nu mai imi aduc aminte parola de la contul de gmail

Cum deblochez un telefon Samsung daca am uitat codul de deblocare ecran si nu mai imi aduc aminte parola de la contul de gmail

Daca aveti un telefon Samsung si ati uitat codul de deblocare ecran sau nu mai va amintiti parola contului de gmail, puteti incerca urmatoarele optiuni:

 1. Daca aveti activata functia “Localizare, Stergere si Blocare” pe telefon, puteti accesa website-ul “findmymobile.samsung.com” si sa folositi aceasta functie pentru a debloca telefonul.
 2. Daca nu aveti activata functia “Localizare, Stergere si Blocare”, puteti incerca sa resetati telefonul la setarile din fabrica cu tastele volum sus volum jos si power buton.
 3. In meniul de service selectati stergere telefefon.Atentie se pierd toate datele in acest caz.
 4. Pentru a putea activa telefonul trebuie sa stiti vechiul cont si parola de gmail.
 5. Daca nu le mai stiti trebuie sa ajungenti cu telefonul intr-un service local pentru a face bypass sau FRP la sistemul de operare.Atentie Knox o sa fie afectat (in functie de versiunea de software)
  • Daca sunteti din Bucuresti puteti apela la service-ul nostru pentru ajutor:Tel :0722789836
2 thoughts on “Cum deblochez un telefon Samsung daca am uitat codul de deblocare ecran si nu mai imi aduc aminte parola de la contul de gmail”
 1. Simona Petrut
  Simona Petrut

  Meam uitat modelu de deblocare a telefonului samsung a 02

  • Iulian
   Iulian

   costa 150 lei.Se pierd toate informatiile din telefon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *