Trucuri simple pentru a marii viteza telefonului tau.

Trucuri simple pentru a marii viteza telefonului tau.

Telefonul dvs. Android a fost probabil rapid atunci când l-ați cumpărat pentru prima oară, nu?

Apoi, în timp, a început să meargă mai încet. Aceasta este o problemă obișnuită și nu aveti de

ce sa va ingrijorati.

Mai jos este ghidul nostru pentru a obține din nou viteza telefonului dvs.

Citiți mai întâi cele mai bune sfaturi pentru a vă marii viteza telefonului.
Asigurați-vă că dispozitivul dvs. rulează mai rapid cu sfaturile noastre.

1. Identificați problema
Primul lucru de făcut este să aflați ce provoacă problema: o aplicație, mai multe aplicații, sistemul în sine?

Trepn Profiler  vă va arăta încărcarea procesorului în timp real pentru aplicatii individuale, o prezentare generală a traficului de rețea atât pentru date cât și pentru Wi-Fi, încărcări GPU și utilizare RAM și multe altele.

Primul lucru pe care trebuie să-l identificați este identificarea problemei.

Trepn poate produce, de asemenea, profiluri specifice aplicațiilor sau de sistem și conține diverse metode de afișare a datelor acumulate. Puteți să salvați datele dvs. profilate pentru vizualizarea și analiza offline și chiar să aveți suprapuneri de performanță în aplicațiile care rulează. Odată ce v-ați dat seama de problema dvs. specifică, puteți trece la soluțiile de mai jos.

Utilizarea CPU-ului în timp real pentru opțiunile corecte individuale (stânga) și pentru profilarea aplicațiilor (dreapta).
Trepn Profiler
Instalați în Google Play

cum scap de fisiere sau aplicatii nedorite

cum maresc viteza telefonului meu android

2. Eliberați  spațiu
Toate fotografiile pe care le-ați facut și toate acele aplicații pe care le-ați instalat si pe care poate nu le mai folositi va pot incetini  telefonul . Asa ca ce nu folositi ar trebui sters din memoria telefonului.
Android include modalități de a elibera spațiu și de a accelera dispozitivul.
Puteți verifica spațiul pe care l-ați lăsat în secțiunea Storage din Setări. Una dintre cele mai simple moduri de a elibera spațiu este să atingeți Aplicații și să vedeți aplicațiile pe care le puteți dezinstala.

Atingeți intrarea pentru o aplicație pe care nu o mai aveți nevoie și apoi apăsați Dezinstalare.

Puteți repeta acest proces de câte ori este necesar pentru orice aplicație despre care considerați că fara ea  puteți trăi .

Există și alte modalități prin care puteți elibera spațiu. Fișierele pe care le-ați descărcat sunt, probabil, încă așezate în spațiu de stocare, ocupand spațiul și pot fi eliminate.

În Stocare, atingeți Descărcări, selectați fișierele pe care doriți să le eliminați și apoi apăsați butonul Bin.
Descărcările și cache-urile de aplicații ocupă un spațiu valoros care ar putea fi folosit mult mai bine.
Multe dintre aplicațiile pe care le-ați instalat utilizează cache-uri de date în încercarea de a accelera operațiunile. Acest lucru este eficient până la un punct, dar dacă nu aveți suficient spațiu, acesta poate fi de fapt contraproductiv. Pentru a elibera acest spațiu, atingeți opțiunea Clear data cache și apoi apăsați OK pentru a confirma.
Eliberați cât mai mult spațiu posibil pentru a marii viteza telefonului.
Mai multe fișiere “coapte” inutile  pentru ștergere pot fi găsite în secțiunea Diverse fișiere. Bifați casetele de lângă orice tipuri de fișiere pe care doriți să le eliminați – copii de siguranță, fișiere recepționate prin Bluetooth, fișiere de redare și așa mai departe – apoi apăsați butonul bin. Puteți să țineți cont de spațiul pe care l-ați eliberat atunci când vă uitați la secțiunea  spațiu disponibil.

De asemenea, puteți dezactiva toate aplicațiile care au fost preîncărcate pe telefon, dar nu le utilizați. Dacă ați root-at  Androidul, puteți să scapi de aceste aplicații, însă dacă nu, puteți accesa proprietățile aplicației și le puteți dezactiva pentru a împiedica difuzarea și utilizarea resurselor telefonului.

3. Tăiați înapoi widget-urile
Toate widget-urile pe care le-ați rulat pe ecranul dvs. de acasă pot fi utile, dar și ele își asumă o parte echitabilă din resurse.
Widget-urile pot fi o risipă de resurse, așa că ucizi orice nu ai nevoie.
Dacă aveți widget-uri care rulează pe care nu aveți cu adevărat nevoie, vă recomandăm să le dezactivați.

4. Dezactivați animațiile și extrasele inutile
În funcție de lansatorul pe care îl utilizați, puteți găsi că există diverse animații și efecte speciale în loc. Acestea ar putea arăta grozav, dar pot și încetini lucrurile.

Verificați setările lansatorului dvs. pentru a vedea dacă există o modalitate de a dezactiva oricare dintre aceste elemente extra inutile și puteți obține un impuls de viteză

5. Închideți aplicațiile și eliberați RAM
Multi-tasking mai multe aplicații face ușor să comutați între diferite instrumente, dar poate fi, de asemenea, un impact asupra performanței. Puteți închide rapid toate aplicațiile pe care nu le mai utilizați prin apelarea listei de aplicații în desfășurare – apăsați și țineți apăsată tasta de domiciliu, apoi glisați pe ecran toate aplicațiile pe care doriți să le inchideti.
Inchiderea aplicațiilor neutilizate și eliberarea RAM va ajuta la viteza dispozitivului.
În timp ce vă aflați la acest ecran, apăsați pe butonul diagramei în partea dreaptă jos a ecranului și apoi treceți la secțiunea RAM. Atingeți butonul Ștergere memorie și orice proces de fundal care rulează în mod inutil va fi închis.

6. Reporniți dispozitivul
O remediere rapidă și simplă pentru un dispozitiv lent este doar să-l reporniți. Acest lucru poate șterge memoria cache, poate opri executarea sarcinilor inutile și poate face lucrurile să ruleze din nou fără probleme.

Țineți apăsat butonul de alimentare, selectați opțiunea Repornire, apoi apăsați OK pentru a confirma.
Uneori, ceva atât de simplu ca o repornire este tot ce este necesar pentru o creștere a vitezei.
7. Sapa mai adanc
Puteți, de asemenea, să inchideti  aplicațiile care utilizează  bateria  accesând Setări> Baterie.

Puteți, de asemenea, să monitorizați utilizarea RAM în Setări> Aplicații (sau App Manager, în funcție de marca dvs. de telefon) și există și mai multe avantaje  în Statisticile proceselor din Opțiuni pentru dezvoltatori – dacă nu aveți această setare activată, accesați Setări> Despre Telefon și atingeți Build number de șapte ori până când apare o notificare gen ” sunteti dezvoltator”.

Am distribuit câteva aplicații extraordinare pentru monitorizarea performanțelor sistemului pe Android, aplicații care ofera  o creștere a performanței și sfaturi pentru a crește RAM-ul disponibil pe Android. Din ceea ce vedem, Trepn Profiler merită un loc privilegiat .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *