Top alternative pentru aplicatia Facebook pe Android

Top alternative pentru aplicatia Facebook pe Android

De ce ar avea cineva nevoie de o aplicație alternativă pentru Facebook atunci când există deja o aplicație oficială Facebook?

Deoarece, dacă vă confruntați cu consum mare de date, descărcare de baterie și incarcarea memoriei, aplicația completă Facebook probabil nu vă ajută.

Deci, aici sunt câteva alternative la principala aplicație Facebook.

3 motive pentru care trebuie să dezinstalați Facebook

Facebook Lite: alternativa oficială

Facebook Lite este o aplicație standalone care poate înlocui aplicația Facebook obișnuită. Utilizează mai puține date și funcționează pe rețelele 2G sau atunci când nu aveți o conexiune stabilă la internet, ceea ce înseamnă că nu vă va costa prea multe date dacă doriți să păstrați factura lunară scăzută. Este, de asemenea, o aplicație mică, deci nu este nevoie de mult timp să o descărcați și să o instalați.

Este cea mai rapidă versiune de Facebook pe care o veți găsi. Consultați postările prietenilor și încărcați fotografiile rapid și eficient. Aplicația este compatibilă cu cele mai multe telefoane Android, chiar și cele mai vechi. Nu pierdeți prea multe caracteristici, deoarece încă mai puteți să transmiteți mesaje și să aveți conversații în grup, să primiți notificări și să distribuiți actualizări cu ajutorul multimedia atașat.

Facebook Lite
Instalați din  Google Play
Comandă rapidă pentru site-ul mobil Facebook: pentru utilizarea de bază
Să începem cu cea mai ușoară metodă. Dacă vă îndreptați spre Facebook în Chrome, apăsați pe butonul de opțiuni și selectați Adăugați la ecranul inițial, apoi aveți o modalitate rapidă și convenabilă de a verifica Facebook fără a utiliza în mare parte resursele mari ale aplicației oficiale.

Nu există practic nimic din ceea ce nu puteți face prin această metodă pe care îl puteți utiliza prin intermediul aplicației. În Chrome, mergeți direct la meniul de opțiuni, accesați Setări> Setări site> Notificări și asigurați-vă că sunt permise notificări și veți primi în continuare notificări pentru mesaje noi, solicitări de prietenie și orice altceva.

Așa cum veți vedea mai jos, există câteva caracteristici suplimentare pe care le puteți accesa cu un pic de ajutor, inclusiv o bară de notificare .
Permiterea notificărilor în Chrome permite site-ului Facebook să funcționeze foarte asemănător cu aplicația.

consum mai mic de resurse

aplicatii care consuma mai putin din resursele telefonului

Tinfoil:
Ca și în cazul tuturor aplicațiilor listate aici, Tinfoil este puțin mai mult decât un pachet pentru site-ul mobil Facebook, făcându-l ușor, rapid și consuma mult mai puține resurse  decât aplicația oficială Facebook.

Tinfoil este originalul, open-source wrapper de site-uri Facebook. Ea primește mai puține actualizări decât Metal (vezi mai jos), dar rămâne o alegere decentă. Oferă o intimitate sporită, eliminând capabilitățile de extragere a datelor de pe Facebook de pe site-ul mobil și servind totul pentru tine într-un pachet elegant.

Interfața sa este mai puțin lustruita  decât Metal și nu există nici o bara de notificare.

Tinfoil pentru Facebook
Instalați din  Google Play

Tinfoil-ul este mai ușor decât aplicația oficială Facebook și vă sporește intimitatea.

aplicatie pentru cei care nu sunt obsedati de facebook

tinfoil o aplicatie care reduce consumul de date.

Metal: pentru o notificare bar de umbre
Metal , care se bazează pe Tinfoil, este unic în această listă, deoarece oferă o bară de umbră pentru notificare. De aici puteți accesa fluxul de știri, solicitările prietenilor, mesajele și notificările. Când selectați oricare dintre aceste opțiuni, Metal deschide o fereastră flotantă ușor diminuată. Deschiderea aplicației corecte oferă experiența de ecran complet.

Metal oferă, de asemenea, cel mai larg set de frecvențe de notificare-sincronizare pentru toate aplicațiile listate aici, variind de la cinci minute până la o dată la cinci zile, permițându-vă să conservați o cantitate mai mare a bateriei dacă nu sunteți utilizator obsedat de Facebook.

De asemenea, primește actualizări mai obișnuite decât Tinfoil-ul extrem de similar și are o interfață de design mai plăcută.

Metal pentru Facebook și Twitter
Instalați din Google Play

consum moderat de facebook

Aplicatie pentru cei care nu sunt posedati de facebook

Toffeed
Toffeed oferă, probabil, cea mai simpla interfata . Este clar, curat și rapid și are un buton circular omniprezent, plasat în partea dreaptă jos a ecranului, pe care îl puteți apăsa pentru a realiza un post, fie că este vorba de o actualizare a statutului, de fotografie sau de check-in.

O altă caracteristică a notei este că Toffeed oferă opțiuni de sincronizare a notificărilor.

Este posibilă o perioadă de până la cinci minute, cu trepte mai mici decât Metal.

Aplicatie care reduce consumul de date pentru facebook

aplicatie pentru economia resurselor de date .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *