Service Samsung Galaxy A51

Service Samsung Galaxy A51

Efectuam reparatii pentru Samsung Galaxy A51 .Inlocuire sticla display, ecran complet, capac spate , camere spate ,camera frontala, modul incarcare, flex incarcare.

Scurta prezentare a telefonului Samsung A51 este un smartphone de mijloc de gamă lansat în decembrie 2019. Acesta vine echipat cu un ecran Super AMOLED de 6.5 inci, o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și o densitate a pixelilor de 405 ppi. Telefonul este echipat cu un procesor Exynos 9611, care este însoțit de 6 GB de RAM și 128 GB de stocare internă (extensibilă prin intermediul unui slot pentru card microSD).

Pe partea de cameră, Samsung A51 are patru camere spate: o cameră principală de 48 MP, o cameră ultrawide de 12 MP, o cameră de 5 MP pentru adâncime și o cameră de 5 MP pentru macro. Cameră frontala are o rezoluție de 32 MP și este integrată într-un găurică în ecran.

Telefonul vine cu Android 10 preinstalat și este încorporat într-un corp de sticlă și metal. Are o baterie de 4,000 mAh cu încărcare rapidă de 15 W și are un scanner de amprente pe ecran ( camera).

Comercializam piese si accesorii pentru Samsung Galaxy A51. 

Pentru a vizualiza piesele si accesoriile noastre de SAMSUNG A51 CLICK AICI.

Tehnicieni nostri va remediaza rapid  problemele soft si hard pentru toata gama de telefoane Samsung.

Sunati la nr. 0722789836 intre orele 10:30-19:00 de luni-vineri .

În acest video o să vă prezint cum se testează un ecran de Samsung A51 cu sticlå spartå.Accesarea meniului de test se face tastând următoarea secvență stelutå diez 0 stelutå diez.După trecerea testelor de touchscreen și culori , se urmărește dacă display-ul nu are dungi sau pete și touchscreenul preia comenzile pe țoață suprafața vizibila a ecranului .În cazul nostru ecranul a trecut cu brio testul.Se scot toate piesele de pe sașiu după testare pentru a îndepărta ecranul.Procedura de dezlipire este cea mai delicată ,deoarece ecranul este lipit de rama pe țoață suprafață.De aici înainte intervine îndemânarea și meticulozitatea tehnicianului .Produsul final ar trebui să fie similar cu cel al producătorului dacă toți pașii sunt respectați ca la carte.Atenție însă ,după desfacere telefonul nu își mai păstrează rezistenta la apa,de asemenea rezistenta la șocuri mecanice este mai scăzută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *