Service gsm Samsung A53 5G

Service gsm Samsung A53 5G

Telefonul Samsung A53 5G este un smartphone de nivel mediu cu un ecran Super AMOLED de 6,5 inci, rezoluție Full HD+ și un refresh rate de 90Hz. Are un procesor Qualcomm Snapdragon 750G cu 6 GB sau 8 GB de RAM și 128 GB sau 256 GB de stocare internă, care poate fi extinsă prin intermediul unui  card microSD.

Telefonul are patru camere spate, cu un senzor principal de 64 MP, un senzor ultra-wide de 12 MP, un senzor de profunzime de 5 MP și un senzor macro de 5 MP. Camera frontala este de 32 MP. Are o baterie de 5000 mAh cu încărcare rapidă de 15W și suportă încărcare wireless.

Telefonul vine cu Android 11 și este protejat de un strat de sticlă Corning Gorilla Glass 3 pe față și spate. Are un scanner de amprente montat în ecran și suportă tehnologia NFC pentru plăți mobile. Cel mai important aspect al acestui telefon este că suportă conectivitate 5G, ceea ce îl face ideal pentru utilizatorii care au nevoie de viteze mari de internet și conectivitate stabilă.

Comercializam piese precum : display, ecran, lcd, rama, capac spate, baterie, modul incarcare, casca, microfon.

Efectuam si rescriere software, update soft, stergere cont Google sau Samsung in cazul in care ati uitat parolele la aceste conturi.Atentie telefonul pierde toate datele dupa aceasta operatie.Salvati inainte agenda,pozele sau alte informatii care va intereseaza.

De asemenea asiguram si montajul acestora in service-ul nostru din Bucuresti sect.4 Str. Alunisului nr.2 in incinta supermarket ISSA.

Sunati la nr. 0722789836 de luni-vineri intre orele 10:30-19:00 pentru programare.

inlocuire sticla ecran samsung a53 5g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *