Decodari Telefoane

Decodari Telefone.

Toate retelele de telefonie mobila i-si blocheaza telefoanele vandute la oferta (abonament) in reteaua lor pentru a va face captiv pe toata perioada contractuala si nu numai.

In cazul in care doriti sa schimbati cartela cu a altui operator care are o oferta mai buna,mai  minute sau Mb internet

nu puteti folosi respectiva cartela deoarece telefonul o sa va ceara un cod de deblocare retea.Acest cod ide deblocare retea

in  mod normal se obtine de la operatorul cu care a-ti incheiat abonamentul dupa terminarea perioadei contractuale , de obicei 2 ani.

Daca in acest interval de timp doriti sa plecati in concediu,din tara sau intr-o zona in care operatorul respectiv nu are semnal

atunci sunteti obligat sa suportati costurile de roaming,care nu sunt de neglijat.

Sau alta situatie des intalnita in Romania ,atunci cand o ruda sau prieten pleaca intr-o alta tara si va trimite de acolo un telefon mobil,care este blocat sa functioneaze doar pe o anumita retea din tara respectiva.

In aceasta situatie telefonul mobil este inutilizabil si de aceea se impune deblocarea codului de operator sau retea.

Costurile deblocari unui terminal mobil intr-un service gsm sunt neglijabile daca tineti cont de economiile pe care le faceti

doar evitand costurile de roaming sau imposibilitatea folosiri terminalului mobil in cazul in care acesta a fost adus din afara tarii.

Echipa noastra de tehnicieni studiaza  in fiecare zi ,pentru a se perfectiona in deblocarea telefoanelor mobile.

Aceasta  meserie relativ noua  consuma mari resurse de timp si bani ,deoarece toate informatiile se obtin de obicei contra cost .

Deblocarea telefoanelor este de obicei permanenta ( oficiala) ,atunci cand codul se obtine de la un furnizor de servicii de acest gen sau direct de la operator.Ex: Apple Iphone nu se poate debloca decat pe server cu acordul operatorului.

Deblocarea telefoanelor se mai poate efectua si pe cablu de date ,codul de deblocare retea este citit dintr-o anumita zona

iar apoi este introdus din taste sau direct din program.Aceasta decodare este  permanenta,adica chiar dupa ce ati facut

update  de soft telefonul nu se codeaza la loc.

Deblocarea semipermanenta ,este atunci cand telefonul se decodeaza pe cablu de date dar se modifica anumite zone din memoria telefonului pentru a-l pacali sa treaca de zona de blocare retea.

Aceasta deblocare se face de obicei prin root-are ,care da  utilizatorului la drepturi de administrator.

Atentie in unele cazuri de root-are se pierde garantia si nu mai merge facut update de soft oficial,sau daca se face telefonul

se codeaza la loc pe reteaua pe care a fost codat din fabrica.

Apelati la experti din domeniu GSM !!!

Nu dati telefonul pe mana prietenilor care “stiu ei ce fac” , genul “minitehnicus “,ca s-ar putea sa ramaneti fara gadgetul dvs. preferat.

 

Reparam toata gama de telefoane mobile.
Reparatii telefoane mobile.

 

 

Many mobile network companies lock mobile devices to their networks so that they cannot be accessed by any other cellular networks other than that of theirs. One cannot also use any free network sim cards in their phones if they have bought a phone that is locked with a particular mobile network. To be able to use your locked phone with other network carrier, you are required to unlock the phone with a code which is not an easy job.

This is the reason why it is important to approach a professional to unlock your phone so that you can use the cheapest and the best sim card in the device. We can unlock all makes and models of phone quickly and efficiently. This is also beneficial if you are visiting another country and want to use local sim card to avoid expensive roaming charges.

When it comes to the First and Second generation of the iPhone, you have to first take out the SIM tray with a small paperclip. Then remove the screws on both sides of the charging spot and take off the back cover using a little force. Detach the ribbon cable that connects the case to the motherboard and remove the display panel using a spudger.

blog (11) blog (33)

ServiceTelefoane.ro
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Cameras (0)
  • Phones (0)
Compare
0