Proiectele secrete de la Apple se lasă așteptate.

Proiectele secrete de la Apple se lasă așteptate.

Apple are un proiect numit “Proiect Titan” care se concentrează pe dezvoltarea tehnologiei auto. Deși nu se știe cu exactitate ce va produce compania, se presupune că Proiectul Titan implică dezvoltarea unui vehicul autonom, posibil un automobil electric. Apple a obținut deja licențe pentru testarea vehiculelor autonome în California și a fost raportat că a testat prototipuri de vehicule electrice cu o autonomie de până la 321 kilometri.

Deși Apple nu a făcut încă o declarație oficială cu privire la obiectivele sale în ceea ce privește tehnologia auto, există numeroase indicii care sugerează că compania dorește să intre pe piața auto. În plus, au fost raportate negocieri cu producătorul de automobile sud-coreean Hyundai-Kia pentru dezvoltarea unui automobil electric Apple.

Apple este o companie cunoscută pentru dezvoltarea unor proiecte secrete, care sunt păstrate sub protecția strictă a confidențialității și se referă la proiecte care încă nu au fost lansate public. În timp ce unele dintre aceste proiecte rămân doar la stadiul de idei, altele sunt destul de avansate și ar putea fi lansate în viitorul apropiat. Iată câteva dintre proiectele care au fost raportate în mass-media și care se află în prezent în dezvoltare de către Apple:

Căști de realitate augmentată (AR) și realitate virtuală (VR): Apple lucrează la o pereche de căști AR / VR, care ar putea fi lansate în 2023, conform unor surse din industrie.

Un serviciu de abonament la podcast-uri: Apple ar putea lansa un serviciu de abonament la podcast-uri în acest an, care ar putea oferi conținut exclusiv și fără publicitate.

Un serviciu de sănătate: Apple lucrează la o serie de tehnologii de monitorizare a sănătății, inclusiv un dispozitiv portabil care poate măsura nivelul de zahăr din sânge.

Tehnologie de încărcare wireless: Apple dezvoltă o tehnologie de încărcare wireless, care ar putea permite utilizatorilor să încarce dispozitivele fără să le pună pe o bază de încărcare.

Un sistem de conducere autonomă: Apple lucrează la tehnologia de conducere autonomă, care ar putea fi utilizată în viitorul vehicul autonom pe care compania îl dezvoltă.

Este important de menționat că Apple nu face declarații oficiale cu privire la proiectele sale secrete și că informațiile despre acestea provin de obicei de la surse anonime din industrie și mass-media.

In domeniul telefoniei mobile firma noastra comercialieaza toata gama de piese si accesorii pentru smartphone-urile si. tabletele Apple .

Click AICI pentru produsele Apple.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *