Mufa de incarcare defecta la tableta.

Mufa de incarcare defecta la tableta.

 

tableta-schimbare-mufa-de-incarcareMufa de incarcare defecta la tableta ,este printre cele mai dese defecte intalnite la aceste gadgeturi.

Acestea se rup foarte usor deoarece suprafata de prindere pe place de baza este foarte mica, in mufa de incarcare simtindu-se toate

tensiunile provocate de miscarea tabletei cand este la incarcat.

De obicei se dezlipesc pini de pe placa de baza ,rezultand un contact rece (atunci cand tableta incarca tinand cablul de date intr-o anumita pozitie)

Acestea sunt de obicei cele ma usoare cazuri de relipit sau schimbat mufa de incarcare.

Exista cazuri in care traseele de pe placa de baza se smulg ( se exfoliaza) in acest caz reparatia fiind mult mai grea deoarece refacerea traseelor ,cinci la numar este foarte laborioasa.De obicei in astfel de cazuri se reface traseele la + si – Rx,si Tx fiind lasate neconectate.

Reparam sau schimbam mufe de incarcare la urmatoarele modele de tablete: Allview,Acer,Asus,Apple,Blackberry,E-boda,

Kelios,Master,Vonino,Utok,Samsung,Sony,etc…

schimbat mufa de incarcare tableta 1 mufa de incarcare defecta la tableta

De obicei operatia de schimbare a mufei de incarcare la tablete se face pe loc ,in functie de modelul mufei de incarcare ( daca este pe stoc) .

 

71 thoughts on “Mufa de incarcare defecta la tableta.”
 1. alex
  alex

  salut am o tableta serioux s702tab primita de la un prieten care apare pe ecran serioux si asa ramine stiu sa resoftez sa o fac stiu ca este androidu dar de unde il pot lua merge de la orice tableta tab are android 4.2 merge de la tab700

  • iulian
   iulian

   Salut.In principiu este o problema de soft.Nu stiu ce diferenta de configuratie este intre cele 2 talete s700 si s702 dar vezi ca este posibil ca una sa aiba modul GSM iar cealanta nu.
   Daca nu reusesti sa ii dai de cap incerca la un service.
   La firma noastra o resoftare costa 50 lei.

 2. Stancu Stelian
  Stancu Stelian

  Buna ziua
  Am o tableta Serioux S1081 si are nevoie de o mufa pentru incarcare
  Ma puteti ajuta?
  Cat costa?

  Multumesc

  • iulian
   iulian

   Salut.In general pretul variaza intre 50-70 lei ,in functie de cate trasee sunt intrerupte sau de modelul constructiv al mufei.

 3. Neagu Alexandru
  Neagu Alexandru

  Am un vonino sirius qs se poate schimba mufa de incarcare?

 4. Neagu Alexandru
  Neagu Alexandru

  Am un vonino sirius qs se poate schimba mufa de incarcare?…scz ca scriu de 2 ori dar prima oara am gresit email-ul

  • iulian
   iulian

   Pentru Vonino sirius qs in principiu se poate schimba mufa de incarcare.Depinde ce sistem pe prindere are pe placa de baza.

 5. Tanasie Claudia
  Tanasie Claudia

  Buna,am o tableta eboda revo r80bt , am stricat mufa de incarcare.Cam cat ar costa sa o reparati ?

  • iulian
   iulian

   mufa de incarcare la tableta e-boda revo r80bt costa 50 lei.

 6. Andreea Cristina
  Andreea Cristina

  Buna ziua!
  As avea si eu o problema cu o tableta Prestigio MultiPad 9.7 PMP5597D Duo. Am dus-o la un service si mi-au spus ca e “dusa” placa de baza. Se mai poate face ceva…? Sau imi pot lua adio de la…

  • iulian
   iulian

   Pana nu intra in service tableta nu pot sa va dau un raspuns.

 7. Andrei Argeanu
  Andrei Argeanu

  Am un model de tableta E-boda REVO R75 si i sa stricat mufa c-am cat ar costa so schimba adica e o mufa type micro B adica mufa ca la SAMSUNG Galaxy S5 sau alte tablete si telefoane din ziua de azi.

  • iulian
   iulian

   Salut.inlocuirea mufei la tableta E-Boda REVO R75 costa intre 50-80 lei,in functie de cablaj.Daca traseele de la cablajul mufei de incarcare sunt exfoliate atunci pretul este mai mare.

 8. daniela costache
  daniela costache

  Buna! Am o tableta Prestigio multipad. Nu mai incarca. Ai putea sa ma ajuti?

  • iulian
   iulian

   Buna,Daniela.Daca esti din Bucuresti te pot ajuta cu mufa de incarcare la tableta Prestigio.Chiar daca este rupta sau traseele de pe placa de baza sunt exfoliate,pot sa refac cablajul la partea de incarcare.Orientativ ca pret reaparatia costa intre 50-70 lei .
   Daca doresti o programare suna la nr.0722789836 sau 0765232380 de luni-vineri intre orele 11:00-19:00

 9. Cosmin Burada
  Cosmin Burada

  Am un Utok Iq 700 tab care are probleme la incarcare.(necesita o anumita pozitie pentru a se incarca)..am incercat toate metodele recomandate de remediere a situatiei dar in zadar…in final am acceptat ca mufa este defecta.
  Se poate schimba?Daca da cat costa?

  • iulian
   iulian

   Salut Cosmin. Inlocuirea mufei de incarcare la Utok Lq 700 tab costa 50 lei.
   Daca esti din Bucuresti suna la nr.0722789836 pentru o programare la service telefoane de luni-vineri intre orele 11:00-19:00

 10. Dranga Nicoleta
  Dranga Nicoleta

  Buna ziua !
  Copilul meu a bagat plastilina in mufa tabletei iar acum nu se mai incarca .Trebuie schimbata mufa sau ma puteti ajuta cu alte sfaturi .
  Va multumesc ?

  • iulian
   iulian

   Buna,Nicoleta.Incearca sa cureti mufa cu o penseta fina sau o periuta de dinti.Daca nu se remediaza problema trebuie schimbata mufa de incarcare.Nu introduceti obiecte metalice in interiorul mufei ,puteti sa faceti un scurt circuit in mufa si sa stricati iremediabil tableta.Daca sunteti din Bucuresti va asteptam in magazinul nostru din Sos.Oltenitei nr.58 sa inlocuiti mufa,daca nu inercati la un service din localitatea dvs.Nu incercati dvs. acasa sa inlocuiti mufa de incarcare sau sa faceti alte improvizatii.
   Stima.

 11. sorin
  sorin

  Buna ziua am o tableta utok si i s-a scos tablita de unde bagi incarcarorul se repara dar cat costa

  • iulian
   iulian

   Salut,Sorin.Inlocuirea mufei de incarcare la tableta Utok costa 50 lei.Pentru programare suna la nr.0722789836 de luni-vineri intre orele 1q:00-19:00

 12. Iosif
  Iosif

  Buna ziua sunt din arad si am o problema cu mufa de Inan care la samsung galaxy tab 3 cat mar costa o reparatie

  • iulian
   iulian

   Salut,Iosif.Daca doriti schimbarea mufei de incarcare la samsung galaxy tab 3 pretul este de 80 lei.

 13. Gușați victor
  Gușați victor

  Am o tableta ax4nano alview cam cat costa schimbarea mufei?

  • iulian
   iulian

   Salut.Victor.Inlocuirea mufei de incarcare la tableta Allview Ax4Nano costa 50 lei.Suna la nr.0722789836 de luni-vineri pentru o programare la service gsm intre orele 11:00-19:00

 14. Anonim
  Anonim

  Bună ziua! Am o tabletă Lenovo care nu se mai încarcă. Care are putea fi problema si cât ar costa o eventuala reparatie?

  • iulian
   iulian

   Buna,Alina.Inlocuirea mufei de incarcare la tableta Lenovo costa in general 50 lei.mai sunt cazuri de exceptie cand sunt exfoliate ,intrerupte si traseele de pe placa de baza la tableta si atunci pretul poate sa creasca cu 20-30 lei.Pentru mai multe detalii suna la nr.0722789836 de luni-vineri intre orele 11:00-19:00 pentru mai multe detalii eventual o programare la service.Stima.

 15. Rosca Alexandru
  Rosca Alexandru

  Buna ziua.Am o tableta prestigio PMT7117 si mi s-a stricat mufa de incarcare.Cat costa mufa si de unde sa o i-au ?

  • iulian
   iulian

   Salut,Alex.Daca doresti inlocuirea mufei de incarcare la tableta Prestigio PMT7117 pretul este de 50 lei.Suna la nr.0722789836 de luni-vineri intre orele 11:00-19:00 pentru o programare la service.

 16. Cristina Paun
  Cristina Paun

  Buna ziua,

  am o tableta Allview Wi7 la care nu mai face contact mufa pentru incarcare.
  Se poate repara? daca da cat costa si cat dureaza?
  multumesc frumos,
  Cristina Paun

  • iulian
   iulian

   Buna ,Cristina.Inlocuirea mufei de incarcare la tableta Allview Wi7 costa 50 lei.Daca ajungeti cu tableta la service pana in ora 13:00 operatiunea dureaza 2-3 ore in functie de numarul de aparate intrate in service.Suna la nr.0722789836 de luni-vineri intre orele 11:00-19:00 pentru o programare.

 17. Andreea Ivan
  Andreea Ivan

  Bună ziua! Am si eu o tableta utok i700 ultra care nu se mai incarca. Cat ar costa reparatia acesteia ?

  • iulian
   iulian

   Buna,Andreea.Depinde ce defect are tableta Utok i700.Daca are mufa de incarcare rupta sau dezlipita inlocuirea ei costa 50 lei.Daca defectiunea este pe placa de baza sursa de incarcare este arsa atunci pretul poate ajunge la 80 lei.Pentru programare sunati la nr.0722789836 de luni-vineri intre orele 11:00-19:00 .Stima.

 18. Sorin
  Sorin

  Buna ziua, Inlocuire mufa incarcare tableta Tb Prime 9,6 inch Vodafone(cred ca producator este Alcatel) se poate efectua ?

  Merci,

  • iulian
   iulian

   Salut,Sorin.Da se poate inlocui in general orice mufa de tableta.Suna la nr.0722789836 de luni-vineri intre orele 11:00-19:00 pentru a vorbi cu un tehnician.

 19. Dragos
  Dragos

  Salut am un voninio primus qs,are incarcator pin ,nu miniusb.Problema este de cand am schimbat incarcatorul,nu mai incarca normal,ledul de la incarcare se aprinde 2 secunde se stinge si tot asa.pt o incarcare completa are nevoie de aprox 2 zile!! Care ar fi problema?va multumesc

  • iulian
   iulian

   Salut,Dragos.Incearca sa schimbi incarcatorul.Ai incercat cu un incarcator de 5v 2mA?

 20. Elena
  Elena

  Buna, am o tableta grafica wacom intous pro, mi s-a stricat de vreo 3 ori mufa de incarcare, nici nu mai stiu ce sa fac, ce trebuie facut ca sa nu se mai strice atat de des mufa? tinand cont ca nu scot de loc mufa din tableta decat cea din calculator ca sa ma pot muta la alt birou din cand in cand .

  • iulian
   iulian

   Buna,Elena.Este posibil sa misti tableta cand este conectat cablul de incarcare si astfel sa fortezi mufa,care de obiei este foarte sensibila.

 21. Ioana-Valentina Ghervan
  Ioana-Valentina Ghervan

  Buna ! Am o tableta Allview Viva i70g1 si are probleme cand o incarc.Mai precis trebuie sa ii gasesc o pozitie.As dori sa stiu cat ma costa sa o repar .

  • iulian
   iulian

   Bună Ioana.Înlocuirea mufei de încărcare la tablea Allview Viva i70g1 costa 50 leI. Pentru mai multe detalii sunati la nr.0722789836 intre orele 11:00-19:00

 22. Florin
  Florin

  Buna seara , am o tableta vodafone tab mini 7 si nu stiu sigur care este problema fiindca nu se mai incarca ,consider ca s-a stricat mufa de incarcare, cat m-ar costa aceasta problema ?

  • iulian
   iulian

   Salut,Florin.Inlocuirea mufei la tableta Vodafone Tab mini 7 costa 50 lei.Pentru mai multe detalii sau o programare sunati la nr.0722789836 de luni-vineri intre orele 11:00-19:00

 23. Robert
  Robert

  Buna ziua. La o tableta Evolio X10 cat ar costa constatarea si daca e cazul inlocuirea mufei de alimentare (tableta nu se mai incarca)? Posibil sa fie necesara si o resoftare. Multumesc

  • iulian
   iulian

   Salut,Robert.Inlocuirea mufei de incarcare la tableta Evolio X10 costa 50 lei.Resoftarea este posibila atunci cand mufa este defecta dar toate traseele de pe placa de baza sunt intacte si mufa poate fi relipita in intregime Plus,minus si RX,TX ,Clk.Resoftarea in general costa 50 lei.Pentru mai multe detalii sau o programare sunati la nr.0722789836 de luni-vineri intre orele 11:00-19:00

 24. Claudia
  Claudia

  Buna. As vrea sa stiu daca sunteti din Slobozia pentru a.mi repara si eu mufa la tableta. Mulțumesc anticipat

  • iulian
   iulian

   Buna.Suntem din Bucuresti.Dar poti sa trimiti tableta prin curier pe adresa de pe site.

 25. Eduard Iulian
  Eduard Iulian

  Doresc sa stiu cum se poate schimba placa de baza la o tableta e-boda revo r70 daca pe aceasta placa sau rupt si lipit doua palete de pe spatele mufei de incarcare si vreau sa stiu daca pot sa schimb acea mufa cu alta mufa la fel de la un alt telefon. Mufa a fost distrusa in momentul in care a cazut tableta cat era la incarcat si au ramas doua paletute de cupru care se prindeau de placa de baza cand era montata mufa va rog idei

  • iulian
   iulian

   Salut,Eduard.Se poate incerca refacerea traseelor.

 26. Eduard Iulian
  Eduard Iulian

  As dori sa stiu daa sunteti si prin campina sa va pot da daca doriti sa imi schimbati si mie mufa la tableta

  • iulian
   iulian

   Nu suntem din Campina.Dar puteti trimite tableta printr-o firma de curierat.

 27. sabou andrea
  sabou andrea

  buna ziua
  am o tableta myriam necesita inlocuirea mufa de incarcare .cat ar costa? va multumesc?

  • iulian
   iulian

   Buna,Andreea.Inlocuirea mufei de incarcare la tableta Myriam costa 50 lei.pentru o programare sunati la nr.0722789836 intre orele 11:00-19:00 de luni-vineri .

 28. Iuliana
  Iuliana

  Buna ziua, ma numesc Iuliana am o tableta VONINO si as vrea sa ii schimb mufa, cam cat ar costa?

  • iulian
   iulian

   Buna,Iuliana.Se poate inlocui mufa de incarcare la tableta Vonino .Costul in general este de 50 lei.
   Pentru mai multe detalii suna la numarul de telefon 0722789836 de luni-vineri intre orele 11:00-19:00

 29. andreea
  andreea

  Cat costa sa schimb mufa de incarcare la tableta tab 3 10.1 varianta cu sim… Efectiv am schimbat.o de vreo 10 ori ..ce garantie am ca nu se mai repeta…

  • iulian
   iulian

   Buna,Andreea.Daca utilizezi corect tableta de obicei nu se rupe mufa de incarcare.Cand pui tableta sau telefonul la incarcat nu te mai juca la el/ea.

 30. Alina
  Alina

  Buna ziua am o tableta Samsung sa stricat mufa la încărcare cum facem sa o schimb???

  • iulian
   iulian

   Buna ,Alina.Suna la nr. 0722789836 de luni-vineri intre orele 10:30-19:00 si vorbesti direct cu un tehnician.

 31. else
  else

  buna seara

  • iulian
   iulian

   Salut.Suna la nr.0722789836 in timpul orelor de program si vorbesti direct cu un tehnician.

 32. Anamaria
  Anamaria

  Cat costa sa repar o mufa de la tableta unul dintre acele sârme din interior sau băgat înăuntru! Ma puteți ajuta? Cât costa? De unde sunteți?

  • iulian
   iulian

   Buna Ana MAria.De obicei inlocuirea mufei de incarcare la tablete variaza intre 50-100 lei in functie de modelul tabletei / mufei.
   Service-ul nostru Gsm este in Bucuresti sector 4 sos.Oltenitei nr. 58
   Pentru mai multe detalii sunati la nr. 0765232380 de luni-vineri intre orele 11:00-19:00

 33. Alexandru
  Alexandru

  Mie nu-mi mai merge să-mi încarc tableta nu mai am înăuntru la ea plăcută de susținere și acuma am dinți și nu mai incarca

  • iulian
   iulian

   Salut Alexandru.Am lasat adresa si nr.de telefon pe mail-ul tau.

 34. Mircea3619
  Mircea3619

  Bună ziua am o tableta de scoala tcl 19hd mi sa rupt mufa mi-o puteți repara

  • Iulian
   Iulian

   Salut,Mircea.Se poate repara.Programul nostru incepe de pe data de 3.1.2023
   Sunati la nr. 0722789836 intre orele 10:30-19:00 si vorbiti cu un tehnician.

 35. Mircea3619
  Mircea3619

  Domnule mufa este schimbata da nu mi se încarcă și are niște piese arse le puteți schmiba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *