Inlocuire sticla sparta la ecranul smartphone-ului tau.

Inlocuire sticla sparta la ecranul  smartphone-ului tau.

Telefonul mobil a devenit o parte inseparabilă a vieții noastre. Acum putem naviga pe web, intra pe site-urile noastre de social networking sau pur și simplu sa desfășurăm activități de petrecere a timpului liber pe telefoane fără să ne plictisim. Dar, ce se întâmplă dacă vă navigati în liniște prin mesajele voastre de pe Whatsapp și înainte de a vă da seama că telefonul vă alunecă prin mâna dvs. și ecranul său se sparge in mii de bucăți. Sentimentul pe care il are utilizatorul,  nu poate fi înțeles de persoanele care nu au trecut prin aceste traume. Dacă aveți nevoie de ecran nou  sau de inlocuit  geamul spart, trebuie să fiți sigur că smartphone-ul dvs. telefonul dvs. a ajuns in locul potrivit la reparat.

Acesta este motivul pentru care oferim instruire inginerilor și echipei tehnice pentru a deveni cei mai buni specialisti în domeniu. Scopul nostru este de a minimiza randamentele și de a oferi un timp de reacție rapid, astfel încât clienții noștri să nu fie nevoiți să rămână deconectați de lumea online pentru mult timp. Dacă aveți întrebări cu privire la telefonul dvs. și doriți să urmăriți dispozitivul, puteți contacta reprezentantul clienților care va fi acolo pentru a răspunde prompt la întrebările dvs. și în mod eficient.

Programul nostru este de Luni-Vineri intre orele 10:30-19:00

Sambata 10:30-19:00

Pentru mai multe detalii sunati la numarul 0722789836 si un tehnician va raspunde intrebarilor dvs.

Avem aparatura necesra inlocuiri sticlei la Samsung Galaxy S6 edge,Galaxy S7 edge,Galaxy S8,Galaxy S8 plus,iPhone 5,Iphone 5s,Iphone 6,Iphone 6s,iPhone 7,iPhone 8,iPhone X

 

Puteti verifica stadiul reparatiei tastand sau scanand codul QR de pe fisa de service.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *