Harti gratis offline pe iPhone si Samsung

Harti gratis offline pe iPhone si Samsung

hartiSalut .

In acest articol va voi prezenta cum sa introduceti harti pe dispozitivul mobil.

Nu contest faptul ca utilizatori de Smartphone nu au folosit niciodata Google Maps, dar acest serviciu se foloseste de obicei Online ceea ce inseamna trafic de date enorm.Deci este un inconvenient in cazul aveti de facut o calatorie lunga in afara tarii de exemplu ,unde serviciu de Roaming este foarte expensiv.

Nokia ofera solutia gratuita la acest serviciu prin (Nokia Maps “HERE” ).Programul  pe care il ofera gratuit tuturor utilizatorilor de Smartphone indiferent de marca aparatului sau sistemul de operare folosit.Downloadati  hartile si stocatile in memoria telefonului putand astfel sa le utilizati OFFLINE(fara conexiune la internet) .Exemplu pentru utilizatori de Android intrati in “Magazin Play” si descarcati “HERE”. Pentru utilizatori de Apple puteti descarca aplicatia din “APP STORE” .Pentru Programe de genul iGo trebuie root-at aparatul daca sunteti utilizator de Android si rulata o versiune Crack-uita a programului .Utilizatorii de iPhone trebuie sa faca Jailbreak la aparat pentru a se putea folosi de aplicatii contra cost, gen ” iGO primo” gratis.

Procedeul de root-are sau Jailbreak a devenit din ce in ce mai greu, o data cu update-urile(securizarea softurilor  aparatelor) de catre producatori.Aceste operatiuni va poate strica aparatul si anula tot odata si garantia oferita de catre producator .Modificarile de” KERNEL”nu fac obiectul garantiei. Deci ATENTIE nu recomand sa faceti acasa aceaste operatii.

Daca chiar aveti nevoie de un dispozitiv ROOT-at sau Jailbreak-uit apelati la un service de telefoane.

Resoftam, deblocam coduri de retea si root-am toata gama de smartphone-uri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *