Cum sa vizionati filme si emisiuni TV gratuit pe Android

Cum sa vizionati filme si emisiuni TV gratuit pe Android

Cum să vizionați filme și emisiuni TV gratuit pe Android
Descărcarea muzicii gratuite

Muzică Google Play este aplicația noastră preferată pentru descărcarea de muzică gratuită in acest moment.

Deși există multe aplicații de descărcare a muzicii disponibile în Magazin Play, ele sunt adesea eliminate rapid datorită faptului ca incalca   drepturile  de autor. Muzică Google Play vă oferă o listă complet legalizată, mereu în schimbare, a melodiilor gratuite de la artiști importanți pentru descărcare.

Spotify beneficiază de un serviciu de abonament plătit excelent, iar SoundCloud are o multitudine de piese ușor accesibile, dar pentru descărcarea efectivă a melodiilor pe telefonul dvs., Muzică Google Play este foarte buna.

Alternativ, accesați link-ul de mai jos pentru unele aplicații mai puțin frecvente de descărcare gratuită de muzică.
Muzică Google Play are întotdeauna o selecție gratuită de melodii populare.
Muzică Google Play
Instalați în Google Play
Cele mai bune aplicații Android pentru descărcarea de muzică gratuită
Cel mai bun music player
Walkman-ul  și iPod-ul sunt demodate , deoarece smartphone-urile noastre au preluat puterea de redare a muzicii. În timp ce aplicațiile muzicale implicite de pe dispozitivul dvs. Android, probabil, fac o treabă bună, dacă doriți să setati  basul sau alte aspecte ale muzicii dvs., veți avea nevoie de ceva mai mult.

Una dintre cele mai bune aplicații pentru music player pentru Android este Poweramp.

Este o modalitate excelentă de a vă bucura de muzica preferată, cu o mulțime de opțiuni și suport pentru aproape orice tip de fișier. Nu puteți da gres cu Poweramp.
Poweramp Music Player (Trial)

Cele mai bune aplicații de productivitate pentru Android
Manager de parole
Introducerea manuală a parolelor durează mult și amintirea tuturor este dificilă. Toată lumea a uitat o parolă sau două la un moment dat în viața lor. Introduceți Dashlane, aplicația care salvează toate acestea, astfel încât să le puteți copia și să le lipiți cu ușurință în formularele online atunci când este necesar.

O preocupare comună cu aplicațiile managerului de parole este dacă puteți avea încredere în serviciul de securitate. Dashlane folosește coduri criptate și le monitorizează în mod regulat pentru a vă asigura că aveți liniște.

Mai mult, Dashlane simplifică și asigură alte tipuri de date utilizate în formularele online, cum ar fi informațiile despre cărțile de credit. Puteți salva detalii financiare și le puteți copia rapid pe portalul de cumpărături online de care aveți nevoie. Și salvează în mod automat încasările tuturor achizițiilor dvs. pentru a vă putea urmări cheltuielile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *