Cum remediati problemele comune la Samsung Galaxy S4

Cum remediati problemele comune la Samsung Galaxy S4

Cum remediati problemele comune la Samsung Galaxy S4 singuri acasa.

Resoftare samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 remediere probleme soft.

Samsung Galaxy S4 este unul dintre cele mai populare telefoane Android produse vreodată. Dar popularitatea telefonului nu înseamnă că este complet lipsit de probleme.
De fapt, există o serie de aspecte care se repetă din când în când.
Din fericire, multe dintre aceste probleme pot fi foarte ușor de stabilit.
Citiți mai departe pentru a descoperi soluții rapide și ușoare pentru problemele intampinate
la Samsung Galaxy S4 alias i9505 sau i9500 .
Soluții la problemele obișnuite cum ar fi : restartarea aleatorie , problemele legate de baterie și de viteză.

Sfaturi pentru Galaxy S4

Probleme cu Galaxy S4?
Ar putea fi mai ușor de rezolvat decât credeți!
Telefonul se misca in reluare?
Bateria se descarca rapid ?
Nu trece o zi faca sa facem o incarcare completa?
Atentie la aplicatiile care ruleaza in fundal “background” acestea va descarca acumulatorul!
Performanța bateriei va avea de suferit cu vârsta, dar puteți lua măsuri pentru a o îmbunătăți.
Puteți verifica care dintre aplicațiile pe care le-ați instalat sunt responsabile pentru consumul acumulatorului dvs. prin deschiderea “setărilor” . Atingeți Mai multe, urmată de Baterie și veți vedea un grafic care ilustrează modul în care bateria a fost descărcată,
precum și detalii despre aplicațiile care sunt vinovate.

Dacă vedeți aici aplicații pe care nu le mai utilizați, le puteți dezinstala, dar poate fi și un indiciu că trebuie să vă amintiți să întrerupeți manual anumite aplicații atunci când nu le mai folosiți. Doar apăsați și țineți apăsat butonul de pornire pentru a accesa lista dvs. Aplicații recente și apoi deplasați-vă degeaba orice aplicație pe care doriți să o închideți.

Ecranul telefonului dvs. este un consumator masiv al bateriei!
Veți observa probabil că există o functie pentru Ecran foarte aproape de partea de sus a listei, dacă nu chiar în partea de sus. Dacă atingeți această funcție, veți putea vedea cât timp a funcționat ecranul în timp ce telefonul a fost deconectat. Pentru a reduce scăderea acumulatorului din cauza ecranului, atingeți butonul Afișaj și încercați să ajustați setările de expirare a ecranului, de afișare a luminozității la ceva mai mic.

Durata de viata mai lungă a bateriei poate fi realizată și prin activarea modului de economisire a energiei. Accesați secțiunea Dispozitivul meu din Setări și puteți porni funcția care va limita viteza procesorului, va dezactiva feedback-ul haptic și va ajusta automat luminozitatea ecranului. Este, de asemenea, o idee bună să dezactivați funcțiile telefonului pe care nu le utilizați – cum ar fi Air View, NFC ,bluetooth ,localizare și așa mai departe.

Glisați în jos din partea de sus a ecranului și atingeți butonul de la extrema dreaptă. În lista Setări rapide, dezactivați toate opțiunile de care nu aveți nevoie atingând-le.

Mai multe sfaturi pentru economisirea bateriei la Samsung Galaxy S4.
Telefonul devine fierbinte
Cea mai mare preocupare aici este că ar putea exista ceva fizic în neregulă cu bateria și că
supraîncălzirea – la rândul său, poate duce la probleme de descarcare a bateriei sau mai rău. O modalitate de a verifica problemele legate de baterie este să o scoateți de pe telefon și să o așezați pe o suprafață plană. Dacă se rotește liber atunci când o rotiți ,inseamna ca trebuie sa o inlocuiti. Ar putea fi o chestiune simplă de a cumpăra o baterie noua , dar merită să luați telefonul si sa va prezentati într-un magazin de reparații autorizat pentru al verifica.

Acumulator original de Samsung Galaxy S4 sau i9505 gasiti pe site-ul www.gsmboutique.ro

Instalarea celor mai recente actualizări poate ajuta la eliminarea multor probleme.
Dacă bateria pare a fi fizic în regulă, merită să verificați dacă telefonul și toate aplicațiile sale sunt pe deplin actualizate.
Pentru a vă asigura că aveți cele mai recente actualizări pentru telefonul dvs., mergeți la secțiunea Mai multe din Setări și apăsați Despre dispozitiv.

Acum, atingeți Actualizare software urmată de Actualizare. Descărcați tot ce este detectat și apoi puteți verifica actualizările pentru aplicațiile dvs. Activați aplicația Magazin Play, accesați Aplicațiile mele și apăsați pe Actualizare pentru a apuca toate patch-urile disponibile. Având cele mai recente versiuni ale aplicațiilor dvs. este întotdeauna un bun mod de a economisi durata de viață a bateriei.

Repornirea neașteptată sau restartarea aparatului .
Repornirea telefonului la întâmplare poate fi extrem de enervantă și de obicei indică un alt tip de problema. S-ar putea să existe o problemă fizică cu bateria dvs. – cum ar fi contacte imperfecte sau oxidate – dar defecțiunea ar putea fi de asemenea și software-ul. După cum sa descris mai sus, este o idee bună să verificați actualizările telefonului și ale aplicațiilor pentru a vă asigura că acest lucru nu este cauza restartarii.

Un card de memorie ars poate duce la tot felul de probleme.
Dacă ați optat pentru a vă extinde spațiul de stocare adăugând o cartelă de memorie, aceasta ar putea fi și sursa problemelor dvs. Încercați să scoateți cardul microSD pentru a vedea dacă problema de repornire dispare. Dacă descoperiți că telefonul dvs. funcționează normal când nu este introdus niciun card de memorie, este timpul să investiți intr-un card nou.
Puteti achizitiona carduri de clasa de viteza mare de pe site-ul www.gsmboutique.ro la preturi
accesibile.
Daca telefonul dvs.Samsung Galaxy S4 are nevoie de o rama noua sau eventual toata carcasa
va puteti adresa cu incredere personalului nostru care este specializat in repararea si intretinerea telefoanelor mobile.
Puteti decoda telefonul dvs.Samsung Galaxy S4 online pe site-ul www.decodari-telefoane.ro
De asemenea avem toata tehnologia reconditionarii display-urilor Super AMOLED prin laminare in medii de inalta presiune.
In magazinul nostru fizic puteti schimba sau monta sticla de protectie display la Samsung Galaxy S4 in 2 ore.
Pentru mai multe detalii sunati la nr.0722789836 de luni-vineri intre orele 11:00-19:00
Sau vizitati-ne in magazinul nostru din Bucuresti Sector 4.Sos.Oltenitei nr.58 .Suntem in incinta Supermarket ISSA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *