Computer galagios si probleme comune de hardware

Computer galagios si probleme comune de hardware

Computer galagios si probleme comune de hardware

De la rezolvarea problemei dvs. de rețea, a problemelor hardware sau a problemelor de software pentru desktop, PC sau MAC, la reglarea, instalarea software-ului, detectarea virușilor și chiar curățarea, profesioniștii noștri specialiști în repararea calculatoarelor vă vor răspunde cu plăcere la întrebările dvs.

Efectuam servicii de intreținere, astfel încât întotdeauna să aveți pe cineva la care să sune în caz de orice problemă, chiar  în timpul orelor “ciudate”.

Tabletele oferă mult mai multă flexibilitate și confort persoanelor decât telefoanele. De la vizionarea filmelor, citirea cărților, crearea de prezentări pentru lucru, vorbirea cu clienții pe Skype în timp ce se deplasează pentru a se îngriji de jocuri și a se conecta cu prietenii și familiile prin intermediul rețelelor sociale, nu există nimic pe care tabletele nu le pot face. Astfel, dacă tableta dvs. este deteriorată sau nu funcționează, doriți să o reparați repede.

Echipa noastră profesionistă este specializată în reparații în consolă de jocuri și oferă, de asemenea, upgrade-uri. De la platformele actuale de generație până la versiunile mai vechi, vă putem oferi soluții pentru a vă putea reveni la jocurile preferate în cel mai scurt timp. Dacă întâmpinați probleme cu consolele dvs. de asemenea va putemm ajuta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *