Ce diferente sunt intre telefoanele Apple iPhone 13 si iPhone 13 Pro.

iPhone 13 și iPhone 13 Pro au anumite diferențe în ceea ce privește caracteristicile ecranelor.

 

    1. Dimensiune și rezoluție: iPhone 13 are un ecran de 6,1 inch, iPhone 13 Pro are un ecran tot de 6,1 inch. iPhone 13 Pro are o rezoluție de 2532 x 1170 pixeli, similara cu rezoluția iPhone 13.

    1. Tehnologie de afișare: iPhone 13 utilizează tehnologia Liquid Retina, în timp ce iPhone 13 Pro utilizează tehnologia Super Retina XDR. Tehnologia Super Retina XDR oferă o luminozitate mai mare și un raport de contrast mai ridicat, permițând afișarea unor culori mai vii și detalii mai precise.

    1. Rata de reîmprospătare: iPhone 13 și iPhone 13 Pro au ambele o rată de reîmprospătare standard de 60Hz. Cu toate acestea, iPhone 13 Pro suportă și tehnologia ProMotion, care permite o rată de reîmprospătare variabilă de până la 120Hz, ceea ce face ca interacțiunea cu ecranul să fie mai fluidă și mai reactivă.

    1. Materialul sticlei: iPhone 13 utilizează un strat de protecție ceramică pentru a-și proteja ecranul, în timp ce iPhone 13 Pro utilizează sticlă Ceramic Shield, care oferă o rezistență mai mare la zgârieturi și la impact.

În general, iPhone 13 și iPhone 13 Pro au ecrane de înaltă calitate, dar există diferențe în ceea ce privește tehnologia de afișare, rata de reîmprospătare și materialul sticlei. iPhone 13 Pro oferă un ecran mai avansat, care oferă o experiență vizuală mai impresionantă și mai reactivă.

O diferenta notabila este de RAM astfel iPhone 13 are 4 GB pe cand 13 Pro are 6GB.

Design: iPhone 13 și iPhone 13 Pro au un design asemănător, dar există diferențe subtile în ceea ce privește camera din spate. iPhone 13 are o cameră foto cu două lentile plasată vertical, în timp ce iPhone 13 Pro are o cameră foto cu trei lentile, dispuse într-un triunghi, precum și un senzor LiDAR. În plus, iPhone 13 Pro are un finisaj mat pe spate, în timp ce iPhone 13 are un finisaj lucios.

Procesor: Ambele modele utilizează procesorul A15 Bionic, dar există diferențe între configurația nuclee și performanța GPU, cum am menționat anterior.

Capacitate de stocare: Ambele modele sunt disponibile în variante de stocare de la 128 GB până la 1 TB,

In cazul in care ati spart sticla spate la iPhone 13 sau iPhone 13 Pro aceasta se poate schimba in service-ul nostru cu aparatura special conceputa .

Daca doriti sa aflati pretul consultati lista de preturi de pe site.

De asemenea putem schimba si sticla de la ecran la orice model de Apple iPhone.

Consultati lista cu preturile la schimbare sticla ecran Apple iPhone AICI

Efectuam si inlocuire de acumulator pentru orice model de Apple iPhone .

Sunati la numarul 0722.789.836 pentru a afla pretul la acumulatorii de Apple iPhone 13 si 13 Pro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *