Când sa înființat firma Samsung ,cum a evoluat de-a lungul timpului și în ce proiecte a investit.

Când sa înființat firma Samsung ,cum a evoluat de-a lungul timpului și în ce proiecte a investit.

Firma Samsung a fost infiintata in anul 1938, in orasul Daegu din Coreea de Sud, de catre Lee Byung-chul, ca o mica companie de export de produse agricole, cum ar fi fructe uscate si legume.

In anii ’60, Samsung a inceput sa se extinda in alte domenii, precum industria textila si electronica. In anii ’70, compania a inceput sa produca televizoare color si alte electronice de consum.

In anii ’80 si ’90, Samsung a continuat sa se dezvolte rapid, adaugand noi produse si servicii la portofoliul sau. Compania a devenit un lider global in producerea de semiconductoare si componente electronice, in timp ce si-a extins activitatea si in alte sectoare, precum constructia de nave, inginerie, servicii financiare si imobiliare.

In ultimele decenii, Samsung a devenit unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri din lume, precum si un lider in domeniul televizoarelor inteligente, electrocasnicelor si a altor produse electronice. Compania are sediul central in Seul, Coreea de Sud, si opereaza in peste 80 de tari din intreaga lume.

Da, Samsung are un proiect de automobil electric. Compania a anuntat ca intentioneaza sa intre pe piata automobilelor electrice si sa concureze cu alte marci importante din industrie, cum ar fi Tesla, prin lansarea unui model electric propriu. Conform informatiilor publice, Samsung intentioneaza sa foloseasca tehnologia sa de baterii pentru a oferi o autonomie mare si o incarcare rapida a masinilor sale electrice. In plus, se crede ca Samsung va utiliza si alte tehnologii avansate, cum ar fi senzori si camere, pentru a imbunatati experienta de conducere a masinilor sale electrice. Cu toate acestea, nu se stie inca cand va fi lansat primul model de masina electrica de la Samsung.

 

Samsung si Renault au lansat un automobil 100% electric in Coreea

Cei de la Samsung au lansat un portofel hardware cripto numit “Samsung Blockchain Keystore” pentru utilizatorii de smartphone-uri Samsung. Acest portofel cripto este disponibil pe modelele de smartphone-uri Samsung mai recente, precum Galaxy S10, S20, Note 10 si Note 20, si poate fi utilizat pentru a stoca si a gestiona monede virtuale, precum Bitcoin, Ethereum si multe altele.

Samsung Blockchain Keystore utilizeaza o tehnologie de securitate avansata pentru a proteja criptomoneda utilizatorilor, prin utilizarea unei chei private stocate in siguranta pe dispozitivul Samsung. De asemenea, portofelul hardware cripto al Samsung poate fi utilizat in mod securizat pentru a semna tranzactii de criptomonede si a autentifica identitatea utilizatorilor.

Conform informatiilor publice, Samsung a dezvoltat portofelul cripto “Samsung Blockchain Keystore” intern, prin intermediul diviziei sale de cercetare si dezvoltare in domeniul blockchain-ului si a criptomonedelor.

Cu toate acestea, exista si informatii potrivit carora Samsung ar fi colaborat cu compania de securitate Ledger, care este specializata in dezvoltarea de solutii de stocare sigura pentru criptomonede, pentru a integra o tehnologie de securitate suplimentara in portofelul cripto al Samsung. In plus, exista si alte companii care lucreaza cu Samsung in dezvoltarea de aplicatii si servicii blockchain, precum Microsoft, IBM si Oracle.

Si in ceea ce priveste AI , Samsung are un proiect puternic in domeniul inteligentei artificiale (AI). Compania a investit semnificativ in dezvoltarea tehnologiilor AI si a lansat deja unele produse si servicii AI, cum ar fi asistentul vocal Bixby, care este preinstalat pe smartphone-urile Samsung si poate fi folosit pentru a controla diverse functii ale dispozitivului.

In plus, Samsung a anuntat ca va investi peste 22 miliarde de dolari in cercetarea si dezvoltarea de tehnologii AI, pana in 2020. Compania se concentreaza pe utilizarea AI pentru a imbunatati produsele si serviciile sale existente, dar si pentru a dezvolta noi produse si servicii AI in domeniile automobilelor autonome, roboticii si sanatatii, printre altele.

De asemenea, Samsung colaboreaza cu alte companii si universitati pentru a dezvolta tehnologii AI mai avansate si pentru a explora noile aplicatii ale acestei tehnologii in diferite domenii.

Firma noastra comercializeaza si asigura montajul tuturor componentelor si accesoriilor Samsung ( telefoane mobile si tablete)

.Click AICI pentru a vizualiza catalogul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *