Când să înființat firma OPPO și cum a evoluat de-a lungul timpului ?

Când să înființat firma OPPO și cum a evoluat de-a lungul timpului ?

Firma OPPO a fost înființată în anul 2004 în China, de către Tony Chen, un antreprenor chinez. La început, compania se concentra pe producția de playere audio și DVD-uri, dar în 2008 a început să producă telefoane mobile.

În anii care au urmat, OPPO a început să se extindă la nivel global, cu accent pe piețele asiatice și europene. Compania și-a construit o reputație puternică pentru calitatea produselor sale, iar în 2011 a lansat primul său smartphone.

În 2012, OPPO a devenit cel mai mare producător de playere Blu-ray din lume. În același timp, compania a început să dezvolte tehnologie de încărcare rapidă, ceea ce a dus la lansarea tehnologiei VOOC în 2014. Acest sistem de încărcare rapidă a devenit rapid popular în industria smartphone-urilor.

În 2016, OPPO a lansat prima sa serie de telefoane high-end, numită OPPO R9. Această serie a devenit populară în China și a ajutat la consolidarea poziției OPPO pe piața smartphone-urilor.

În prezent, OPPO este unul dintre cei mai mari producători de smartphone-uri din lume, cu o gamă largă de produse care acoperă toate segmentele de piață, de la telefoane de buget la telefoane high-end. Compania continuă să investească în tehnologie și inovație, iar brandul său este recunoscut la nivel mondial ca unul dintre liderii în industria smartphone-urilor.

Firma noastră comercializează componente și accesorii pentru toată gama de smartphone-uri OPPO comercializate în Romania și EU.Click AICI pentru a vizualiza produsele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *