Atentie la aplicatiile care descarca bateria !

Atentie la aplicatiile care descarca bateria !

Acum este momentul să vă uitați mai atent la aplicatiile care va descarca bateria.

Dacă ai citit articolele postate pe site probabil ai văzut câteva informații despre baterie detaliate listate pentru fiecare aplicație, și asta e minunat, dar rezolvarea a ceea ce descarca bateria, evaluând fiecare aplicație în parte, iti va manca toată ziua.

În schimb, ar trebui să navigați la Setări> Baterie și să vedeți ce opțiuni aveți la dispoziție pe telefon.

Din nou, opțiunile ar putea avea nume și caracteristici puțin diferite, dar, cel puțin, ar trebui să puteți vedea o listă generală a aplicațiilor care au utilizat cea mai mare parte a bateriei de la ultima incarcare.

Apoi puteți decide pe care dintre ele doriți să opriți individual.

Teoretic, deoarece fiecare nouă versiune de Android adaugă caracteristici de baterie mai inteligente, numarul aplicatiilor pe care trebuie să le inchizi manual trebuie să scadă.

În aplicația Android Marshmallow, cea mai importantă îmbunătățire a fost Doze, care pune telefonul în modul de hibernare atunci când nu se mișcă. Pentru aplicațiile Android Nougat și Doze 2.0, funcția respectivă funcționează atunci când telefonul se mișcă prea mult, atât timp cât nu este utilizat.

Samsung  oferă în multe cazuri opțiuni de încărcare a acumulatorului și a opțiunilor de memorie RAM, astfel încât funcțiile disponibile pentru dvs. vor varia. Alți oameni sugerează că modul Doze le-a afectat de fapt viața bateriei, dar cu siguranță merită testat cel puțin pentru a vedea dacă crește durata de viata .
Aveți posibilitatea să opriti  manual aplicații prin intermediul acestui meniu sau să utilizați funcțiile de economisire a energiei disponibile pentru dvs.
Task Killers și RAM optimizatori
Cu ajutorul hardware-ului Android (ca sistem de operare) și al hardware-ului OEM îmbunătățind în timp, unii oameni vor susține că utilizarea aplicațiilor de ucigaș va face mai mult rău decât bine în ceea ce privește prelucrarea și durata de viață a bateriei. Întrucât una dintre problemele pe care încercați să le remediați este ca aplicațiile care rulează în fundal să vă manance resursele, adăugând una care are scopul de a face în mod explicit acest lucru (trebuie să monitorizeze serviciile în uz de pe telefonul dvs., prin urmare trebuie să fie întotdeauna Rulează) pare un pic ciudat.

Un ucigas de aplicatii care în mod repetat forțează-închide o aplicație din fundal mereu și repede, aproape sigur va duce la scurgerea bateriei mai mult pe măsură ce va continua procesul de “repornire și ucidere”. S-ar putea să fie mai bine să nu instalați ucigașul de aplicatii și să îl lăsați să funcționeze.

Cu toate acestea, unii oameni prefera sa root-eze device-ul sperand la o autonomie mai mare a bateriei.

Mulți ucigași de muncă pentru “prosumer” au nevoie de root pentru  a functiona. Dacă aceasta este o optiune pe care doriți să o incercati, atunci ar trebui să luați în considerare verificarea Greenify ca o aplicație de hibernare automată care funcționează pentru dispozitive înrădăcinate (root-ate) și non-înrădăcinate.

Sunt cateva aplicatii ca :KingoRoot,VROOT cu care puteti root-a device-uri dar cele mai noi aparate au nevoie de root-are manuala.Recomandarea noastra este sa nu incercati sa root-ati aparatul dvs. singur acasa si sa apelati la un service gsm local.Puteti sterge secventa de boot sau sa stricati imei-ul.

Dispozitivele non-rootate  nu vor primi hibernare automată a aplicațiilor și a altor câteva funcții, dar puteți adăuga în continuare un widget pe ecranul dvs. de pornire pentru a le hiberna într-o singură mișcare.

De asemenea, are câteva opțiuni care extind dispozitivele Doze pentru Marshmallow care nu necesită acces la root.
Greenify
Instalați în Google Play
Credeți că ucigașii de sarcina -aplicatii , agenții de curățare și optimizatorii RAM vă ajută sau nu la prelungirea duratei de viata a bateriei?

Spuneți-ne în comentarii  mai jos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *