Allview A5 Quad touchscreen defect

Allview A5 Quad touchscreen defect

Allview A5 Quad touchscreen defect.

Schimbarea touchscreenului la Allview a5 quad se face relativ usor.

allview_a5_quad_touchscreen_schimbat5

 

Pasii de sunt urmatorii:

1.Se desfac suruburile de pe spate ,se inlatura rama de protectie.

2.Se desfac conectorii de la display si touchscreen.

3.Se desfac suruburile care fixeaza placa de baza pe rama.

4.Se incalzeste touchscreenul la temperatura de 75 grade C.pentru a putea inmuia adezivul cu care este lipit touchscreenul pe rama de protectie.

5.Atentie la inlaturarea touchscreenului deoarece displayul nu se scoate decat dupa ce ati dat jos touch-ul.Se poate sparge displayul.

In cazul in care doriti sa schimbati displayul la allview a5 quad operatia este mai grea deoarece trebuie sa dati jos touchscreenul fara sa il deteriorati.

6.se monteaza noul touch,dar nu inainte de a curata foarte bine adezivul de pe marginea pe care urmeaza sa fixati touch-ul.

7.Touch-ul la allview a5 quad este preferat sa fie lipit cu un dublu adeziv mai gros pentru a nu se atinge displayul de touch,in acest caz aparand efectul de apa in display.

allview_a5_quad_touchscreen_schimbat6

 

Cazuri particulare intalnite la telefoanele allview a5 quad cand nu afiseaza imaginea pe ecran fara un motiv anume,exemplu fara sa fie scapat pe jos ,lovit sau sa ia contact cu apa , defectiunea este de pe placa de baza.In acest caz daca aveti garantie aparatul o sa fie schimbat de catre firma producatoare Visual Fan.

Succes!!!

2 thoughts on “Allview A5 Quad touchscreen defect”
 1. dorobantu razvan
  dorobantu razvan

  Salut!am scimbat touch -ul la un allviee a5 quad si merge de parca ar fi decalibrat apesi tasta 8 si se apasa si tasta 5 .daca vrei sa scrii vreun cuv care incepe cu litera a;g;l nici o sansa este posibil sa fie vrei greseala de montaj sau touch-ul este defect?(precizez ca produsul este nou cumparat )

  • iulian
   iulian

   In principiu daca aveti garantie la aparat (factura si certificatul de garantie) puteti sa va folositi de acest drept.In mod normal trebuie sa va adresati unui service care are contract
   cu firma Visual Fan de garantie.Puteti consulta lista lor accesand site-ul http://WWW.allview.ro
   Asta in cazul in care sunteti sigur ca nu dvs. a-ti provocat defectul (socuri mecanice sau contact lichid).
   Service-ul nostru nu mai are contract de garantie pentru produsele allview decat post garantie(cele iesite din perioada de garantie).
   Daca doriti sa efectuati reparatia in service-ul nostru pretul la piesa este de 60 lei.manopera 25 lei.
   Sunati la nr.0722789836 sau 0765232380 pentru o programare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *