Inlocuire ecran , afisaj Display , LCD Laptop


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/servicetelefoane.ro/wp-content/themes/machic/post-format/single.php on line 25
Inlocuire ecran , afisaj Display , LCD Laptop

Scopul nostru este de a oferi servicii excelente direct la domiciliu sau la biroul dvs. pentru a efectua lucrări de reparații sau pentru a vă depana computerul. Personalul specializat va acorda atenție nevoilor dvs. și vă va oferi cea mai bună consultare și consiliere cu privire la gestionarea corectă a computerului. Facem asta chiar dacă constatăm că computerul nu are nevoie de niciun fel de reparații. Scopul nostru este de a minimiza problema reapariției și a vă oferă lucrări de reparații la costuri reduse, care sunt esențiale pentru nevoile calculatorului dumneavoastră.

 

De la rezolvarea problemei dvs. de rețea, a problemelor hardware sau a problemelor de software pentru desktop, PC sau MAC, la reglarea, instalarea software-ului, detectarea virușilor și chiar curățarea, profesioniștii noștri specialiști în repararea calculatoarelor vă vor răspunde cu plăcere la întrebările dvs. de întreținere, astfel încât întotdeauna să aveți pe cineva pe  care să sunati  în caz de orice problemă.

 

Executam urmatoarele operatiune :

1 .Curatare placa de baza laptop.

2. Curatare procesor si schimbare vaselina termica.

3. Reballing placa video .

4.Schimbare mufa incarcare laptop.

5.Schimbare balamale laptop.

6.Rescriere soft.

7.Devirusari.

8.Reinstalare programe.

9.Schimbare componente pe placa de baza.

Inlocuire chip-uri BGA.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *