Cum schimbam bateria la Samsung S7 edge acasa.

Cum schimbam bateria la Samsung S7 edge acasa.

Procedura de înlocuire a bateriei unui Samsung S7 Edge la domiciliu poate fi destul de complexă şi necesită o anumită experienţă în manipularea componentelor delicate ale telefonului. Dacă nu sunteţi familiarizat cu procedurile de reparaţie a telefoanelor, vă recomandăm să contactaţi un service autorizat pentru a efectua înlocuirea bateriei.

Dacă decideţi să încercaţi înlocuirea bateriei dvs. Samsung S7 Edge la domiciliu, asiguraţi-vă că urmaţi cu atenţie instrucţiunile şi că utilizaţi numai acumulatori de schimb de înaltă calitate sau de origine. De asemenea, asiguraţi-vă că aveţi la îndemână toate instrumentele şi sculele necesare pentru a efectua reparaţia în condiţii de siguranţă.Atentie Nu intepati bateria.Aceasta poate lua foc instantaneu.

Pentru a înlocui bateria unui Samsung S7 Edge, urmaţi acesti paşi:

  1. Îndepărtaţi husa telefonului dacă este folosită.
  2. Îndepărtaţi capacul spate al telefonului folosind un instrument de îndepărtare a capacului spate sau o carte de joc din plastic.Folositi alcool izopropilic pentru a dezlipi mai usor adezivul care fixeaza capacul.
  3. Îndepărtaţi sursa de alimentare de la placa de bază a telefonului (deconetati bateria)
  4. Îndepărtaţi bateria veche de pe placa de bază a telefonului,pentru a dezlipi bateria de pe sasiu puteti folosi alcool izopropilic.
  5. Conectaţi bateria nouă la placa de bază a telefonului.
  6. Conectaţi toate antenele si modulul de incarcare wirelles la placa de bază a telefonului.
  7. Puneţi capacul spate al telefonului înapoi în pozitia initiala,puteti folosi un adeziv special B-7000 pentru o fixare mai buna.
  8. Puteti comanda bateria pentru Samsung S7 edge de pe site-ul nostru daca sunteti din provincie sau daca sunteti din Bucuresti puteti beneficia de montaj in service-ul nostru din Strada Alunisului nr.2
  9. Programari de luni-vineri intre orele 10:30-19:00 la nr. 0722789836
  10. Profitati de oferta noastra la bateria de Samsung S7 edge cu montaj inclus la doar 99 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *