Schimbare integrate BGA la telefoane mobile.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/servicetelefoane.ro/wp-content/themes/machic/post-format/single.php on line 25
Schimbare integrate BGA la telefoane mobile.

Schimbare integrate BGA la telefoane mobile.

Schimbare integrate BGA la laptop-uri.

Inlocuire integrate BGA la placi de telefoane mobile .

Schimbarea integratelor bga la telefoanele mobile se executa cu statie infrarosu .Reusita inlocuiri acestora depind de mai multe aspecte,unul dintre ele este rasina in care este incorporat integratul respectiv.

Inlocuim mufe de incarcare,microfoane,smd-uri si chip-uri bga la toate modelele de telefoane si tablete inclusiv laptop-uri.
Service gsm dotat cu aparatura pentru schimbarea sau relipirea / reflow a integratelor bga.
Schimbam drivere,esda,pentru majoritatea telefoanelor mobile existente pe piata,conditia este sa se gaseasca componenta .
Inlocuim esda display,esda tastatura,esda incarcare la Nokia, Lumia,Samsung,Sony etc…
Inlocuirea sau relipirea integratelor ,chipurilor bga la laptopuri si telefoane mobile (smartphone-uri) respectiv tablete se efectueaza cu aparatura speciala ( statia cu preincalzire si IR) .
Schimbam condensatori,rezistente,esda,diode,chipuri,integrate,bobine,mufe de incarcare micro usb,microfoane electronice bga,varistori pe placi de baza la telefoane smartphone,tablete si laptopuri cu statie de lipit infrarosu.
Daca aveti un laptop care nu mai afiseaza imaginea de exemplu este dezlipit sau are lipituri reci integratul de pe placa video .Acesta in princpiu trebuie dezlipit de pe placa de baza refacute traseele ,punctele reci de prindere ,oxidate sau din cauza socurilor mecanice dezlipite pur si simplu.Dupa care se repozitioneaza integratul pe placa de baza dupa ce se refac bilutele ,reballing,sub procesor.
Daca aveti alta problema nu ezitati sa ne contactati si un tehnician va raspunde intrebarilor dvs.in cel mai scurt timp.
Va asteptam in service-ul nostru din Bucuresti ,Sos.Oltenitei nr.58 sector 4 .
Punct de reper Statia de metrou Constantin Brancoveanu vis-a-vis in incinta supermarket ISSA.
Program Luni-Vineri 10:30-19:00 Sambata 10:30-15:00
Tel.0722789836

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *